Friday, October 21, 2011

Gathering Blogger 23 Oktober: Perkembangan terkini...

Assalamualaikum
Khamis
20-10-2011


Di blog KAKCIK SEROJA ada beberapa perkembangan TERKINI berkaitan Gathering Blogger yang bakal berlangsung secara santai nanti, 23 Oktober bertempat di rumah beliau.

Terimakasih KAKCIK SEROJA.


Tempahan Tart Nenas untuk perayaan Deepavali dan bloggers sudah sampai malam tadi.


****

Gara-gara layoq di blog, Kari Kepala Ikan gunakan Pes Raub:

...sudah ada yang order nak cuba.

Sapa lagi nak cuba, sila email.

Atau kalu nak ambik semasa Gathering nanti juga boleh.
RM9.00 saiz besar — seperiuk utk 7,8 orang makan
RM5.00 saiz sederhana — 3,4 orang makan

Apapun, diharapkan Gathering Blogger yang dirancang akan berjalan lancar. Terimakasih banyak atas sokongan anda semua....! Jangan tak mai plak, nanti AZIEAZAH makan Mee Kari Kakcik Seroja sampai 4,5 mangkuk!


~...HISYAM sudah pulang disambut ceria oleh seluruh warga Teratak Nyatuh, sedih pula kerana SERI BULAN yang teruja tahap Gaban tiba-tiba harus berada di dapur seharian dan hanya pandangan mata bertaut di ambang pintu memberi debar dalam debar...~








41 comments:

  1. kak azie tempah mane kuit tat tu..?

    ReplyDelete
  2. NAZZ PURPLE:
    Dari pembuat Tart tersebut di Sg Pencala.
    Sudah 2 tahun lebih Kak Azie jadi tukang jual.

    ReplyDelete
  3. tak berani nak janji. takut tak sempat nak mai. macam2 hal ada utk hari tu.

    ReplyDelete
  4. Insya Allah kita bertemu Ahad ni :)

    ReplyDelete
  5. sya mcm berminat la ngan kuih tat tu..nak order leh?..bleh pos tak kak? leh email nazz (naz.purple[at]gmail.com)

    ReplyDelete
  6. pasti ayu akan sentiasa cemburu..

    fuh!!
    4-4 mangkuk.. sungguh kan???
    hahahah.. pecah perut makan semua...

    ReplyDelete
  7. YAN:
    Takpa YAN. Jika ada jodoh, pasti bertemu jua...



    DADDY ZIYYAD:
    Nak jumpa sampai malam bleh? kahkahkah!

    ReplyDelete
  8. NASS PURPLE:
    Boleh. Boleh pos cuma Kak Azie tak berapa galakkan sebegitu, kerana nanti hasil Tart itu akan sopek dan retak sedikit. Wpun rasa tak jejas, tapi rupa akan sedikit cedera.




    AYU:
    Memang... memang kami sengaja nak kasi AYU cemburu. hikhikhikhik!

    ReplyDelete
  9. ooo..taukey kuih tat rupanya..:p

    ReplyDelete
  10. DIANA:
    Tidak DIANA. Ejen jualan saja...

    ReplyDelete
  11. Restoran Ratha kat Goh Tong di genting ke.... sedap tu ..

    ReplyDelete
  12. CHIK ATT:
    Tak pasti la Restoren tu. Yang pasti jenama Ratha Pes Kari ni memang sedap!!



    EELOBOR:
    Laaa tak tau lagi ker? Bukan awok pun nak mari ker?

    ReplyDelete
  13. Salam Kak Azie..msh ingat Ayu?lama Ayu senyap,ni baru timbul balik..hehehe...
    Alahai,syiookknya ada gathering. Didoakan semoga apa yg dirancang berjln lancar ye nanti

    P/s:tmpg hepi ajela nmpknya..

    ReplyDelete
  14. semoga perjumpaan itu berjalan dengan meriah dan berjaya menjalin perhubungan yang lebih akrab.

    tapi sayang saya tak dapat menghadirkan diri.

    ReplyDelete
  15. mesti meriah.. saya juga tak dapat hadir

    ReplyDelete
  16. Teringinnya nak join. tapi memang tak dapat le.
    AA, malam isnin ni saya akan berada di KL. Agaknya kalau nak jumpa AA boleh ke?

    ReplyDelete
  17. Seronoknya...semoga apa yg dirncng brjalan dgn jayanya..

    ReplyDelete
  18. insyaAllah berjumpa kak AA
    ahad ni :)

    ReplyDelete
  19. GADISBUNGA:
    Nasi Ambengggg...!



    AYU IDRIS:
    Salam. Masih ingat. Lama tak menulis? Masih mengajar di Kelantan kah?

    ReplyDelete
  20. Bang HAMZAH al-LAVENDARI:
    Terimakasih Pak Ngah. Kalu lah Pak Ngah dapat hadir sama...



    IBU INTAN:
    Kalu la Akak dapat hadir sama....

    ReplyDelete
  21. KAK SAM:
    Ehh boleh sesangat. Apa salahnya. Kecik tapak tangan gomuk ni... stadium Bukit Jalil menanti... Nanti mesej di FB. Kita adjust tengok lagu mana.



    MULUTPAYAU:
    Terimakasih. Jemputlah datang.



    ATI MASRIF:
    Terimakasih.
    InsyaAllah.

    ReplyDelete
  22. wawawa......
    pasti bertambah cemburu dengan pertemuan semua blogger yang mmg ayu kenali..
    kakcik, GB, doktor, ati, azian dan pastinya yang join tu geng2 blogger yang ku kenali..
    bab si eelobor tu,..
    pujuk dia join kak............
    mengada2 betul...

    ReplyDelete
  23. Rasa-rasanya kakcik tak jadi buat mee kari. Mungkin cuma buat rendang ayam dan nasi impit je. Boleh tak? :)

    ReplyDelete
  24. AYU:
    Kak Azie rasa EELOBOR tu tak payah pujuk. Biar dia terlior sendiri. hehehehe...



    KAKCIK:
    Ok tu Kakcik. Takda masalah. InsyaAllah, saya juga akan masak sedikit either buat Pulut Kuning + Sambal Bilis atau benda lain...

    ReplyDelete
  25. kuih tat tu nampak menyelerakan la kak. mana nak tempah tu??

    ReplyDelete
  26. masih berkira2 nak pergi ke tidak coz hari yg sama anak2 ada aktiviti pulak, kalau dapat menyelit insyaallah aina sampai...

    ReplyDelete
  27. akak...
    sy punya tart ade tak???sy nak taw...satu...duitnya sy bg masa kat umah kakcik nnt...vokey????heheheh

    xoxo

    p/s harap dapat gambar peluk2 dgn akak....(bestnyaaaa.....)

    heheheheh

    ReplyDelete
  28. tak dpt join..T_T

    saye terpakse save duit nk gune pada 26 ngan 31 bulan seploh..

    T_T..

    ReplyDelete
  29. cantiknya kuih tart tu....tak dpt join gathering tu...semoga majlis tu lancar

    ReplyDelete
  30. tgk inti tart tu...fuhhhhh mesti meletop nih...sedapnyaaaaa

    ReplyDelete
  31. Selamat ber'gathering'..saya tumpang tengok foto2 gathering tu nanti..tumpang happy jugak.

    ReplyDelete
  32. Sgt excited utk bertemu kak azie yg ella hormati. Jem tart byk2 tu termasuk yg saya punya ker?

    ReplyDelete
  33. antara rasa segan, malu berdebar nk bertentang mata...sebab ada sebab..jgn kata sy sombong kalau kurang bercakap yer..sebab bersebab juga..

    p/s pastinya yart sy ada kan 2 bekas dan mee kari kakcik mst best sebab AA mkn bermangkuk2 gitu..

    ReplyDelete
  34. NORMALIZA:
    Tempah dari Kak Azie. Kak Azie amik stok dari kawan. I’m the agent. hehehe



    JUNAINA:
    Gathering bermula sebelah petang. Makalu mai sebelah pagi, kena bawak apron sekali laa. hahaha

    ReplyDelete
  35. AZIAN:
    Tart ada. Tapi sangat terhad. Sebab dah “ciluk” utk kengkawan yang Deepavali. AZIAN punya ada. Dont worry.

    Gambar peluk-peluk? Wooo sampai ke tangan nanti? haahaha



    ZIE:
    Alahai siannya. Takpa nanti ada gathering lain boleh join...

    ReplyDelete
  36. MUNNA:
    Pada Kak Azie, Tart tu bukan kerana rupa semata, tapi rasanya yang sedap.
    Thanks.



    ZUWAIDAH:
    Pada Kak Azie, sedap lah.



    HANI:
    Terimakasih. InsyaAllah pasti ada gambar nanti.

    ReplyDelete
  37. KAKCHIK ELLA:
    Ada order juga ker hari tu? Lupa dah. Takpa Kak Azie bawa mana yang ada. Sapa cepat dia dapat lah.
    Terimakasih.
    Pujian itu sebenarnya menakutkan.



    NYANYISUNYI:
    Ida, saya pun tak pandai bersembang. Gebang jer yg lebih. Takpa, kita sama-sama la tegur menegur nanti.
    IDA nak 2 bekas eh? Ada. Kena cepat.

    ReplyDelete
  38. Seronoknya! Selamat bergather2 naa :)

    ReplyDelete
  39. DINAS ALDI:
    Mai la join sekali Cikguuu... :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails