Monday, October 31, 2011

Salam rindu...

Assalamualaikum
Senin, petang
31-10-2011


Sibuk, tapi makan tetap makan!




hahahaha!


Ayam Kampung paberet, port TPCA, Kg Baru.




~...HISYAM, rindu itu bukan hanya milik kita...~









36 comments:

  1. tu daon apa panjang macam tu...? boleh makan ke?

    ReplyDelete
  2. Mana pegi? Org rindu la kat dia. Org hari2 dtg nk tau khbr rupanya dia gi berjimba-jima. Majuk 10 hari kang baru tau. Huhu. Akak sehat?? Ella risau arr akak lama tak menulis. Kot la akak demam ker .. nak tanya kat akak seroja takut mengganggu dia.

    ReplyDelete
  3. Abg gedek!

    Tu bkn daun...tp kacang botor! Hiks!

    Cool gile ayam kmpng tu! Yummeh!

    ReplyDelete
  4. ayam kampung..
    sedap tu...makan ayam goreng mase panas2 mmg sedap..

    ReplyDelete
  5. terbaekkkkkkkk....dah ler tak lunch lagi nih (jam menunjukkan 4.04pm)

    ReplyDelete
  6. dah hagak dah ayam kg..sebab tulang je mcm psttttt...hahahhaa

    ReplyDelete
  7. Ulam tu kalau tak ada sambal belacan kurang sikit kick AA. Kakak panggil kecipir ada juga sebut kacang botol.

    ReplyDelete
  8. tengok gambar pertama dah agak mesti ayam kampung... best!

    ReplyDelete
  9. uiksss...kak azie laen kali nak pi calling2 la kami boleh merempit pi...:)

    ReplyDelete
  10. huhuhu...hajat lama nak lunch bersama akak pun belum tertunai sampai sekarang kat restoran hassan

    ReplyDelete
  11. kiranya ayam kampung barulah tu kan ?

    ReplyDelete
  12. Kenapa ayam kampung semua kurus2 ek? Dia banyak berjogging?

    ReplyDelete
  13. kalau tengah lapar , semuanya menyelerakan ...

    ReplyDelete
  14. Siapa lagi yang turut memiliki rindu itu, Hisyam?


    Fewit!

    ReplyDelete
  15. ayam kampung ... ayam kampung ... tak tahan ....

    ReplyDelete
  16. walla weiii..tetiba teman termengidamm...

    ReplyDelete
  17. makan-makan.. sibuk mcm mana pun makan itu mesti.. setuju!

    ReplyDelete
  18. ahah! mmg windu kt kat AA... cepat ah 'balikkkk'...huhuhuuh

    ReplyDelete
  19. ayam kampung ala ala liat sikit ekk, tapi sedap.. :)

    ReplyDelete
  20. mcm nak suruh bebudak opis g beli je for lunch nanti heheheh

    ReplyDelete
  21. tang kawasan mana tuh kak...nak try jugak hehee

    ReplyDelete
  22. Ayam goreng kampong sedapnya...Agak lama kak Zai tak ke sana.

    ReplyDelete
  23. zie suka makan kacang botol ngan nasi lauk..

    ReplyDelete
  24. Ayam kampung goreng - nampak kurus, tak ada lemak, tapi pejal. Memang spesial!

    Cuma, nampaknya, ayam kampung sekarang ni dah banyak yg makan makanan diproses. Ayam kampung dulu-dulu makan lebihan tuan dan mengais sendiri di sekeliling rumah.

    Selamat hari raya aidil adha. Salam bahagia.

    ReplyDelete
  25. sedap ayam kampung! port yang kita tahu biasanya kat veledrom cherasss... yummm. sedapt nyee..

    ReplyDelete
  26. woh. ayam kampung. terrrrbaekkk!!!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails