Friday, November 4, 2011

Anugerah buat Sanggul Beracun!

Assalamualaikum
JumAAt, malam, ujan.
04-11-2011


Akhirnya, sambungan entri jatuh di bulan November.

Sebelum terlupa dan terlewat, Selamat Ulangtahun Kelahiran buat sahabat blogger AYU CITARASA RINDUAN, dan QUEENIE, semoga sejahtera dan berbahagia selamanya.

Juga sebelum memulakan sesuatu yang lebih santai...

TAHNIAH kepada drama terbaik Anugerah Skrin 2011, terbitan Balang Rimbun Sdn Bhd... drama SANGGUL BERACUN arahan Sabri Yunus, lakunan hebat Namron dan Erra Fazira.

AA buat entri tentang drama ini 2 kali!

Kan betul? Drama tu memang best, sebab tu AA tengok 3 kali!

Sila cari entri bertajuk SANGGUL BERACUN, jika ingin baca apa ulasan AA tentang drama tersebut!


Cuma program ASK tahun ini sangattttttt boring! Kami tengok lompat-lompat saja. Tak tau ujung tak tau kepala ekor. Kebetulan kami di luar, jadi tengok di skrin kedai. Balik rumah, sempat tengok Syamsul Yusof menang anugerah, dan SANGGUL BERACUN saja.

Aduhaiii... sapa ler punya idea soh Che Ita jadi pengacara tuh?

Kesian dia. Orang dah cantik... jadi cantik itu sajalah modal utama. Bakat? Hmmm... entahlah.

Cuba banding sekejap dia dengan Elly Suriati? Adeh!




~...HISYAM kebingungan bila SERI BULAN muram sepurnama lamanya...~








14 comments:

  1. tak tengok pun kak
    sya tak tertarik, lebih lebih lagi selingan berita tadi ada yg berkemban
    tak minat

    ReplyDelete
  2. KASIH IBU:
    Semakin lama semakin kurang menariknya. Dah takda yang memikat hati lagi dah, kan?

    ReplyDelete
  3. Ayu tak tengok terus,.sebab yakin,. dia tak ada bakat

    kak.... sangat terharu dengan ucapan darimu....
    terima kasih sangat2

    PS: kalau dekat dengan kak Q, ayu dah potong kek sama2 kot.. hehehe

    ReplyDelete
  4. AYU:
    Terimakasih kembali.

    Sokongan kepada blogger itu turut penting sebagai semangat.

    ReplyDelete
  5. saya suke je akak rozita tu. heheh. tapi saya pun tgk lompat2 sebab astro sgt sengal kat sini!!!

    ReplyDelete
  6. ally dah selalu mengacara.. nampak kewl saje.. tp rozita che wan nmpk neves n gugup skit..

    apapun,not bad..hehee.. ;)

    ReplyDelete
  7. tak tau laa... kenapa dema bagi Rozita che wan tu jadi pengacara...ehhhehehe... tak masuk betul.. baca skrip habis... nasiblaa si Ally iskandar tu profesional.. kalau tidak hancur habis..

    ReplyDelete
  8. sy pon x der pelik nk dok tercongok tgk. baik kuar bli brg. tgk dh nk dkt last pon mmg rasa bored. nsb pakaian x dedah sgt kecuali ct saleha.

    ReplyDelete
  9. kak Azie,

    masa sanggul beracun menang.. terus teringat kat akak.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. tak berapa meriah... tgk pun sbb nak tau pemenang & update kat blog [layan SEO sat! :P]

    ReplyDelete
  11. mmg bosan. duk layan nak tunggu aaron aziz ja..haha

    ReplyDelete
  12. RCW dah jadi macam jadi Patung Cendana kat sebelah Ally. Dengan baju ketat dia, kalau dia tak ada pun tak per. Tak leh lawan Kak Engku & Sharifah Shahirah. Atau gandingan Afdlin, Bob Lokman dan Ogy.

    Paling paling letak Crew Sinar pagi, Khrill, Mak Neng dengan Mak Banang pun lagi best.

    ReplyDelete
  13. bla RCW buka mulut je sy da tau overall ASK mcm mn..pd iPad tp x hot langsung (hazlin hussain) aduiiii

    ReplyDelete
  14. sy pn tringat kt akk bla SANGGUL BERACUN mng

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails