Wednesday, July 20, 2011

Ujian Permata Pintar: Yang Meneman Pun Rasa Teruji...

Salam.
20-07-2011
Rabu untuk merapu lagi.



Lunch Nasi Ayam di kantin sekolah orang. Sedap!




Menduduki Ujian UKM2 Permata Pintar. Terpilih. Dulu masa Ujian UKM1, dibuat secara online di rumah sahaja. Tak ingat bila ntah, Disember tahun lepas kot...


Si EMAK yang menunggu di kantin sekolah orang, selama 2 jam setengah!
Tapi best sebab aman damai tak tension pun...



Harus mengaku, memang penat dah letih. Lelah yang datang dari dalam dada agaknya.



~...SERI BULAN terasa terkelar bila diselar, tersayat kerana gayat, tersinggung lalu tersandung sedang HISYAM ketawa ria kerana berjaya banyak perkara terutama memiliki hati kering...~








14 comments:

  1. wah!!!
    terpilih ya?
    tahniah ya...

    ayu doakan semuanya success

    kak.................
    kluar air mata saya, memahami kak seorang ibu yang mmg baik, saya mendoakan 1 hari nanti.. bila turn umai, saya boleh luahkan masa utk dia..

    walhal.skrang nie pun saya lepaskan tgjawab.. bila umai ada game atau pertandingan bola jaring..
    saya biarkan dibawah jagaan cikgunya...

    ReplyDelete
  2. skol saya pun buat mggu lepas rasanya..hehe

    semoga anak akak berjaya

    ReplyDelete
  3. bila kitasendiri luangkan masa untuk anak, penat penat pun puashati kan?
    tahniah dan semoga berjaya keseterusnya

    ReplyDelete
  4. pengorbanan seorang ibu..utk lihat anak berjaya..=)

    ReplyDelete
  5. dibelakang kejayaan seorang anak, tentu ada seorang ibu yang berjaya mendidik anak, syabas!

    ReplyDelete
  6. tak pe kasi semangat kat anak...
    ibu sanggup berkorban mase...

    ReplyDelete
  7. tahniah atas pengorbanan Azie... moga si anak berjaya dgn cemerlangnya

    tak semua anak berpeluang begitu

    ReplyDelete
  8. Pintar-pintar belaka anak2 K. Azie ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  9. Tahniah ...smoga anak berjaya...ibu sanggup lakukan apa saja utk anak2..

    p/s..TAHNIAH jugak utk AA ...jom ke blog MP yer...

    ReplyDelete
  10. Ujian Permata Pintar? Ujian apa tu? (Maaf lah Ate ni ketinggalan LRT, tak pernah mendengar pulak ttg ujian tu)

    ReplyDelete
  11. ATE:
    Saya pun kurang pasti mulanya. Anak ambil secara online utk UKM1 dulu atas saranan guru.
    Kemudian ada pegawai dari UKM maklumkan tentang terpilih ke peringkat seterusnya.

    Ini adalah program PERMATA NEGARA.

    ReplyDelete
  12. Kak program ni untuk form 4 & 5 aje ke atau utk sklh terpilih je?

    ReplyDelete
  13. kurang pasti tentang program ini...

    walaubagaimanapun... tahniah...! buat anak & emaknya jugak...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails