Tuesday, July 26, 2011

Ulangtahun CHAK: Cemana Aku Bleh Terlupa...?

Salam.
Thalatha
26-07-2011


USB Modem rosak!

No connection. Cedih!

Tunggu beli baru!

Sebelum terlambat, nak wish Selamat Ulangtahun Kelahiran buat puteri bongsu AA, Nur Aisyah Alissa or CHAK, ke-9, hari ini 26 Julai, 2011.

Sebenarnya aku terlupa, dah balik baru dia remind. Apa punya emak ler ko nih Azie...!


Yeahhh aku memang patut kena kutuk...!


~SERI BULAN sentiasa ada rasa sekebun cinta yang berbungaaaa....!~









14 comments:

  1. Hehehe biasa le tu emak bizi.Happy besday Nur Aisyah Alissa.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday cute girl Nur Aisyah Alissa...moga jadi anak yg baik dan sayangkan emak...

    tekun nampaknya makan pizza tu..
    hmm...berangan nak dpt anak pompuan..
    budak pompuan comel2 ek?

    ReplyDelete
  3. seddih wooo kalau special day ni org lupa..

    bukan nak hadiah, just ucapan pun dah seronok.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir untuk sicomel....Nur Aisyah Alissa......emaknya mmng bizi..hehehe..

    p/s..dah sampai ke hadiah??? dah pos pada hari sabtu..

    ReplyDelete
  5. Mak nya kan busy sgt2 so kena ambik PA sorang so boleh lah tolong remind kan dia tang benda2 mcm ni, hehehe.
    Happy birthday Nur Aisyah Alissa.

    ReplyDelete
  6. Moga menjadi anak yang soleh, pintar, senantiasa di sayangi dan menyayangi. Happy birthday Nur Aisyah Alissa.

    ReplyDelete
  7. Biar lambat asalkan ada teringat akhirnya..he3

    Semoga menjadi anak yang solehah..:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum,
    Selamat ulang tahun Nur Aisyah Alissa, dah besaQ no...boleh tolong mak masak dah tu...

    -----> leh pinjam nama wat tulis novel ni hu hu hu hu

    ReplyDelete
  9. anak dh besar, klu kita terlupa sure dia akan ingatkan...hehehehe

    ReplyDelete
  10. yay!! chak da besar~~

    *jadi budak baik atu!

    ReplyDelete
  11. alololo..mak bizi chak..hehe

    selamat hari lahir Chak..

    ReplyDelete
  12. TERIMAKASIH SEMUA!!!

    *MULUTPAYAU, ada posmen datang hantar semalam, tapi takda orang di rumah. Saya akan collect di Poslaju esok. Thanks ya!

    ReplyDelete
  13. Happy birthday nur aisyah Alissa..
    nasib baik tak merajuk birthday girl tu ye..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails