Friday, July 29, 2011

Ikan Bakar Meletup...!

Salam
Jumaat lagi.
29-07-2011



Kisah ini kena publish sebelum mula berpuasa. Sebab ini kisah makan-makan.

Hari tu, hari apa ntah, lupa dah (mengong dah aku nih), MyBoss bawak kami pegi makan-makan. Sejak CINDY LAUPER takder, MyBoss ni memang sungguh berubah, berbeza dan kembali ceria dan mesra. Macam family, seperti dulu-dulu kata depa orang lama.

Wokeh citer makan. Simple sebab kami makan lunch di luar, tidak jauh dari premis.

Jom layan gambar:







Terimakasih BOS!

*Lokasi: medan selera berhampiran bangunan Dirgahayu, Taman Maju Jaya, Cheras.


~...SERIBULAN akan meneduhkan cahayanya...~










25 comments:

  1. Azie...
    mujuqlah..
    mujuqlah..
    belum puasa azie letak tajuk ini...
    jika tidak...
    gigit jari je....

    ReplyDelete
  2. Eeeeeeehhhh...
    akak dapat tempat pertama lah...
    nak berlenggang-lenggang kangkong...
    Azie...
    terima kaseh bagi alamat tempat makan...
    hari senin nanti akak belanja!!!!!!
    Hahahahahahahahahahaha.......

    ReplyDelete
  3. semoga tiada entri sebegini di waktu tengahari bermula minggu depan.... huhuhuuh

    ReplyDelete
  4. memang patut kena letak sebelum posaaa, terlioq nih!

    ReplyDelete
  5. pas makan ikan tu pasti meletup2 nak membayarnya kan...tapi tak apa sbb bos belanja!

    ReplyDelete
  6. sedapnya nampak kak azie, balik kl kena g, lagi2 dah deakt puasa.terliur jadinyer, hehe, selamat ramadhan!

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    BAGAIMANA KALAU KITA BERKUMPUL DI SANA BERBUKA PUASA ? LF NAK JOIN KALAU ADA SAPE2 YG BOLEH ATURKAN !

    ReplyDelete
  8. aduh!!

    menyelerakannya..
    mujur ku sudah makan..
    kalau tidak, kena goreng telur mata goyang..

    ReplyDelete
  9. Posa nnt jangan pos entry cemni..teliuq!hehehe guwau je kak..bestnyeee

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..selera tengok lauk pauk.melimpah rezki yg dikurniakan...

    ReplyDelete
  11. nampak pun dah meletopp hehe

    ReplyDelete
  12. patut la saya tak pernah tahu kedai ikan bakar meletup ni...

    ReplyDelete
  13. sgt menyelerakan!

    Selamat menyambut Ramadhan AlMubarak AA

    ReplyDelete
  14. dah dekat puasa, etang aje kita membakar

    ReplyDelete
  15. tembikai laici tu tempting la kak AA eh..

    ReplyDelete
  16. كل عام وانتم بخيربشهررمضان ا لكريم

    ReplyDelete
  17. Nak juga cuba sebab nampak ada rebus jantung cicah sambal belacan perghhh.

    ReplyDelete
  18. SAYA RINDU AKAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    ok dah...
    hehheeh

    dah bakar, pastu meletop lakkk...adoiiii

    ReplyDelete
  19. kak, saya baca entri akak ni hari senin kol 4.23 petang, kat ofis... tengah jaga air liur jangan meleleh, sat lagi batal posa.. hehe..

    ReplyDelete
  20. Telah berlabur tirai Syaaban menjelma pula Ramadhan.
    Saya ucapkan moga berjaya menunaikan puasa dengan Jayanya.
    My best regards.
    Lee.

    ReplyDelete
  21. Salam Kak Azie..

    Waduh-waduh, gambarnya kok menyentap perasaanku sungguh... uwaaaaaaaaaa.......

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails