Wednesday, July 27, 2011

...Separuhnya Buat-buat...!

Salam
Rabu
27-07-2011

... curi guna komputer orang, sebab degil ndak jugak update blog.

Sibuk...! > yang separuhnya adalah buat-buat!




~...SERI BULAN sedang bercuti, HISYAM pun tidak sempat tahu ke mana, hanya perahu tertambat di dahan jambu, julainya mencecah permukaan sungai...~
















21 comments:

  1. curi² kira giler bloggong betul ni

    ReplyDelete
  2. bila dah angau dengan blog gitu la jadinya kak..hehehe

    ReplyDelete
  3. OH... bilalah boleh bersantai sepenuh dari rumah, ya? Semangat berblog kakcik lebih tinggi dari semangat bekerja!

    ReplyDelete
  4. he~~ni da ketagihan blogging ni~~

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,
    Ish! ish! ish! anak sape la lagu tu ek? hu hu hu -----> ramai yang ketagih macam ni sebenarnya ;)

    ReplyDelete
  6. yang buat² tu yang best... pandang komputer buat dahi kerut²

    ReplyDelete
  7. Kalau dah rajin mesti tak boleh tinggal kan....

    ReplyDelete
  8. AA..tak pe..sementara sendiri puny sihat kan..janji ada cerita.

    ReplyDelete
  9. tengah syiok2 update, tak perasan boss berdiri kat belakang.. toink, kantoi..saya lah..

    ReplyDelete
  10. degil bertempat di maafkan kut... huhuhu

    ReplyDelete
  11. he he, nak buat mcam kan, dah minat sangat dgn blog ni tak boleh kata tidak...

    ReplyDelete
  12. aduh!
    samalah..
    bagi ayu blog ini terapi...
    caya tak?

    ReplyDelete
  13. blogger tegar..hehe nak baut camno..

    ReplyDelete
  14. ohhh patutnya tulis pendek saja :D

    ReplyDelete
  15. AZAM:
    Salam kenal. Sila masuk, terimakasih.
    Curi-curi guna komputer di IT department jer...


    SI PARA-PARA:
    Angaukan sapa eh? Ahaks!



    KAKCIK:
    Kekadang bila free kat rumah, idea plak takder!

    ReplyDelete
  16. BUJAL X:
    Ketagih yang sengaja tidak mahu diubati!


    ANIES:
    Orang mana...?


    ANYSS:
    Salam.
    Elehhhh mengata dulang kah itu? hahahaha

    ReplyDelete
  17. KUCING OREN:
    Amboiii macam ler skrin tu boleh sorok.


    KAK ZAKIE:
    Rajin pun buat buat jugak kak!



    ACIK ERNA:
    Cerita pun merapu saja Acik.

    ReplyDelete
  18. ANAA:
    Ajak ler bos pun update blog dia jugak! hahahaha



    EELOBOR:
    Maafkan lah sayaaaaa..!



    UMMU:
    Blog ini adalah jiwa saya!

    ReplyDelete
  19. AYU:
    Betul. Percaya! Juga termasuk rasa rindu pada AYUUUUU!



    KALAMHATI:
    Tak leh buat apo-apo. Saya memang parah!



    DINAS ALDI:
    Itu jer yang sempat!

    ReplyDelete
  20. Buat2 sibuk tapi update blog tak pe lagi jgn buat2 sibuk tapi layan game "angry bird" tu yg parah tu.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails