Tuesday, July 12, 2011

Caca Marba ~ Rambu-Ramba ~ My Ayam Villa...

Salam
12-07-2011
Thalatha (lagi)


Ada seorang blogger komplen, “follower” kat tepi tu tak muncul. Betul. Dah 4,5 hari macam tu (jangan-jangan lebih lagi).

Semalam appear dah, dan AA perasan yang sudah ada naik sampai ke nombor menarik ini:



tapi malam ini macam dah disappear semula...

Terimakasih atas sokongan. Kalu bukan blogger nak sokong blogger, sapa lagi?

Bila rasa tertekan, oleh sesuatu tidak kira apa; melayari blog pun salah suatu cara menenangkan perasaan dan mengurangkan tekanan. Dapat baca sekejap pun jadilah.


Dalam sesi tayang-tayang malam ini, AA nak tayang ini...:


My Ayam Villa!

Sapa ler punya kerja, siap bubuh nama lagi...!

Reban ayam yang simple, di kampung My Mak Mertua yang sangat teringin nak bela ayam barang sekor dua.

Tak lama lagi, kami dah tak susah nak makan ayam kampung lagi, kan? kan? > sengih seorang menantu(hantu) yang suka merapu!


~...bila majlis khatam Quran yang bakal berlangsung di Teratak Nyatuh, SERI BULAN gemuruh tidak disuruh, HISYAM gelabah macam kena sengat lelabah tetapi UDIN dan WAHAB gumbira melompat mengejar ayam sampai ke baruh dan darat tetapi yang termasuk ke pelukan hanyalah angsa betina...~










9 comments:

  1. hehehe ayam pun ada villa..khelass!!

    ReplyDelete
  2. Saya pun menghadapi masalah yang sama. Hari tu pindahkan ke bawah pulak tapi macam tak best jer.

    Setuju sangat. Pada saya berblog salah satu daripada terapi minda. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Kak...

    agak2 dah boleh start ambil tender dgn citarasa rinduan?
    hehehhe

    ReplyDelete
  4. AYU:
    Kasi sebut harga baekkkkkk punya!

    ReplyDelete
  5. hehehehe.... so manis la AA

    mesti syok ayam2 tu beradu dalam villa tu kan

    mesti ayam2 lain iri hati dengan ayam2 villa tu

    ahaksss

    ReplyDelete
  6. oh sungguh terus ayam2 tukan...saya suka bela kucing, dah dapat idea nak teruk villa kucing pulak dekat cage nya hihihihihi

    ReplyDelete
  7. ANN:
    Kak Azie ni bela kucing pun tak pandai. Ayam tu pandai makan saja, nak bela langsung tak reti. hehehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails