Sunday, November 18, 2012

Entri hujung-hujung....

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
18-11-2012



Entri yang menjadi entri hujung-hujung.

Dah cuba add author utk blog ini, tapi gagal memberi kesan pun, atau Saya yang memang tak pandai.
Upgrade storage, means kena beli space. Dikhabarkan pun tak banyak memberikan beza.

Blog baru dah siap, tapi macam malas jer nak sambung.


*****


Baru sahaja selesai menghadiri Pertemuan Gathering Blogger Kita-Kita Ajer, di Lavender Heights, Senawang petang tadi.

Cerita dan gambar-gambar, boleh dilihat di blog-blog mereka yang berkenaan.




~...kalu sudah tiada bicara kata atau surat lagi di bawah tempurung dari HISYAM untuk SERI BULAN, dia tidak mahu bertanya kerana dia semakin jemu dengan jawapan “ada aku kisah” itu...~


 




9 comments:

  1. saya dah berjaya add author .. dan so far so good.

    terima kasih kerana sudi datang dan memeriah serta menceriakan pertemuan kelmarin.

    ReplyDelete
  2. mesti meriah kan perjumpaan tu..
    sayang en. suami outstation, maka tak dapatlah nak join.. :(

    ReplyDelete
  3. salam Azie

    Terimakasiah banyak2. Mama dtg memang nak jumpa Azie, suka tgk Azie yg sgt mesra. Lupa nak bergambar sama...

    ReplyDelete
  4. Kak, nape ni? Mcm down je. Ada sesuatu menyinggah ke dlm hati ke? Sesuatu yang merengsakan?

    ReplyDelete
  5. Sian pulak makchaq tengok blog azie dah tak dak gambaq.. sambung la ke blog baru..

    Makchaq tak pi gathering tu sebab takut nak drive dalam hujan..

    ReplyDelete
  6. Hi, just dropped by say hello. How you doin'? You da start blog baru?
    Anyway, have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  7. ok, baru saya cayer yg akak malas...ehehehh

    ReplyDelete
  8. akak.. nnt ada blog baru sila la hebah2kan yer.. insyaallah sy follow..:P

    ReplyDelete
  9. huh zaman dulu dulu pun dah ada ayat 'ADA AKU KESAH'....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails