Saturday, November 17, 2012

Hindustan lagik...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Sabtu
17-11-2012


Cuti Sabtu.
Pegi pasar.
Masak. Lunch. Sambal sotong

Masak puding untuk program esok.
Layan filem endostan; Mann at TV3. Malam kang ada Majlis Anugerah AIM pulak.

Dak AMOI pegi amik jubah dan ada raptai sekali.

Layan endostan dah 3,4 hari berturut. Sejak Kuch Kuch Hota Hai... then Sangam now Mann. Napa la hidung orang Hindustan ni mancung-mancung belaka? Segak aih...!

Nak upload gambar masih failed, wpun saya dah jumpa entri yang ajar cara selesai. Antaranya, add author utk blog. Sedang mencuba.




~...Lali dengan kritikan dan kutukan, SERI BULAN tidak langsung melihat pujian HISYAM kerana memasak Lempeng Kelapa Garing itu sebagai satu agenda tersembunyi lalu dia bersedia andai ketika berjalan di tepi baruh nanti bakal ditolak mengejut ke telaga buruk...~



 




13 comments:

  1. acik bawak laptop depan tv hari ni sebab mann he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak yah usung, sebab PC memang sebelah tv. Tapi kalu tengok endostan, saya tak on PC. Update guna hp saja.

      Delete
  2. Lama tak tengok filem Hindustan... Raaz ke apa ke yang ada hantu2 tu, Bipasha Basu heroinnya, best ... lagunya sedap2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pernah dengar filem tu, tapi takut nak tengok. Hehehehe

      Delete
  3. Baru igt nak tengok gambar hero hindustan! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan salah tengok tau. Pendatang kat negara kita pun ramai yang hidung mancung!

      Delete
  4. hehehe...gini la gamaknye kalu da layan industan...
    mesti melekat je 3jam kat depan tv...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Filem Hindustan memang tak kurang dari 2 jam, gerenti panjang punya!

      Delete
  5. 1st time nengok KKHH..nangis ngalahkan Anjali.Dah nengok 10x dah tak feeling!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka part depa bertemu kembali kat Simla, Summer Camp tuh...!

      Delete
  6. Sm la lyn mann...lps tu 108 chanel zee...wake up sid...2/3 days ni mmg lyn hindustan...suka dgr lagu2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu Channel Zee tu, 24 jam hindustan. Tapi Mann ni dah lama tak kuar kat tv.

      Delete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails