Wednesday, November 28, 2012

Terimakasih korang ~ jom makan-makan di Noodle Station..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
28-11-2012



Pertama sekali TERIMAKASIH banyak atas semua ucapan, doa dan kata-kata semangat di entri konvo sebelum ini. Saya hargai dan Dak AMOI yang membaca juga menghargainya. Saya tidak upaya membalas, tetapi terharu membacanya...! Saya suka berkongsi segala ucapan dan doa ikhlas itu bersama anda sekalian semoga anak-anak kita yang lain juga akan beroleh kejayan cemerlang di masa akan datang.

 *****

Jom citer makan-makan pula. Noodle Station, cawangan SACC Mall, Shah Alam.


Tak ingat nama-nama air yang diorder. Cuma ingat yang kuning tu Mango Serbat. Sebenarnya ice-blended. Minum sikit dah “brain-freeze”. Aiskrim Strawberri Nut for CHAK.


Saya dan Dak Amoi order Chicken Chop. Kureng...! Sebab saya pernah makan lebih sedap dari itu. Filet O Fish Junior for Chak juga.


Ika order Seafood Noodle. Kuah lemak rupanya. Bahan punya la kasar. Rasa, hampeh!


Meenya mee kering. Halia 5,6 keping sebesar ibu jari. Daun limau berhelai-helai. Ntah apa-apa. Potong mood...!

Yang best, dalam tu ada wifi-free.

Rekmen? Tidak. Saya tidak rekmen.




~...Mak Utih merungut SERI BULAN masih belum lulus untuk menumbuk Sambal Belacan walaupun sudah pernah terpercik ke mata tetapi belum menjadi satu pelajaran yang jeran, manakala HISYAM sibuk menggiat dirinya sudah lulus menggergaji batang pinang untuk dibelah dua menjadi tapak tangga...~



 




15 comments:

  1. Tapi gambar2 tu nampak cantik...hahhaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu teknik untuk bagi nampak lebih dramatik. Hahahaha!

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    Lain kali kita pi makan kat Sharipah seksyen 7 (area urat keting ari tu)...saya suka kat situ, ciken cop dia sedap ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wokeh! Boleh saja. Pastu kita pekena Pasembor depan Hitachi tu lagi sekali!

      Delete
  3. Ok..senang. Saya takyah terjah kedai ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu yang sedap dan direkmen, payah juga kan? Tergoda nak pegi plak. hahahaha

      Delete
  4. Terus terang cakap saya tak pernah masuk lagi Noodle Station. Kalau camni kesahnya, tak rugi la saya :)

    ReplyDelete
  5. Owh.nasib baik tak jd singgah ritu.....huhu

    ReplyDelete
  6. tak sedap ye..kakazie,saya selalu lalu jer blm pernah mkn kat situ...kalau mcm tu x pyh singgah ler yee..

    ReplyDelete
  7. sy jarang mkn luar..salah satu inilah sbbnya..tp kalu dah ada yg bertepatan dgn selera situ sajalah tmpt dituju.. :)

    ReplyDelete
  8. NS neh babs air jer yg besh pasal gelas dior lawo2... mknn x ok sgt...

    ReplyDelete
  9. As salam Kak Zie,

    Tahniah! Tahniah! Marya miss entry sebelum ni nnt terjah! Tgk makanan tu macam sedap je... takdapat saya bayangkan apa yg tak kena...huhuhuu...kalau makanan tak sedap mmg geram lagi2 kalau mahal! Mahal takpe asalkan sedap kan :)

    Saya pun selalu brain freeze bila mamam aiskrim....huhuhuhuu

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Bagusnya.. Tahniah atas kejayaan anak akak.. saya yg mendengar tumpang bangga.. bila lalu kat noodle station selalu rasa mcm nak masuk ke tidak.. bila baca review ni lain kali mmg tak payah masuklah nampaknya.. thanks kak azie..

    ReplyDelete
  11. Hi Azieazah, wow! Tengok tu food dishes betul sedap best! I love that seafood noodle...
    You sure know good places to eat....
    Have a nice day,
    Lee.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails