Wednesday, November 7, 2012

Terimakasih geng...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
07-11-2012


Bermula malam kelmairn, jam 3.36am. Muntah tak berhenti. Lengkap dengan ceri-beri. Siang harinya masa kat tempat keja, aku kena hujan 2 kali.

Jumpa Dr Kamaruddin, sekitar jam 9.00 pagi. Dah lama tak MC. So, dapatlah Ibuprofen, Diphenoxylate & Atrophine Sulphate (mengantuk) antibiotic Trimethoprim, 3,4 paket ORS dan for sure la akan dapat Paracetamol juga.

Doktor kata, darah ada sedikit jangkitan bakteria. Tapi tak serius la.


So lembik terkulai lah kat rumah sebab muntah tak berhenti sampai bubur yang gigih dibuat dek Toklaki pun cuma terdaya setakat 2 suap.

Alhamdulillah, pagi ini sedikit segar, kepala sudah tak pening, muntah pun belum. Moga terterusan sampai petang, dan kebah ampeh terus. Means, esok dah boleh pegi kija semula. Hati tengah bimbang sebab ada satu projek need a final touch untuk disubmit pada satu tender.

Terimakasih kepada doa-doa teman-teman sekalian.



~...tidak akan mengadu apa-apa dari SERI BULAN kepada HISYAM kerana sedar diri...~




 




15 comments:

  1. Semoga segera pulih sepenuhnya.

    Allah nak bagi Azie berehat dengan cara yang berlainan.

    ReplyDelete
  2. kak AA,
    semoga sembuh seperti sediakala.

    ReplyDelete
  3. saya pun dah 2-3 hari bergantun dengan Ponstan .. agaknya sekarang musim orang demam/sakit.

    ReplyDelete
  4. Salah makan ke kak? Hopefully akak lekas sembuh ya?

    ReplyDelete
  5. Rehat dengan sepenuhnya. Badan ni nak pakai lama, kalau asik2 pakai je sesekali mogaok gak dia.

    ReplyDelete
  6. semoga akak terus sembuh dan bertenaga hendaknya.. take care kak..

    ReplyDelete
  7. akak, minum gatorade! saya teguk berbotol botol haritu! harini alhamdulillah badan dah sihat macam sediakala.

    semoga akak sembuh segera juga..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum,
    Banyak2 rest kumpul tenaga ya

    ReplyDelete
  9. take care kak..semoga cepat sembuh!!

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah jika dah sihat. saya pun baru sihat. hujan2 ni kan ramai pulak kenalan yang muntah2..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails