Sunday, May 9, 2010

HARI IBU: Tidak pernah serupa...

SELAMAT HARI IBU buat semua yang bergelar, apa saja IBU, MAMA, BONDA, MAK, UMI, MUMMY.. dan sebagainya.

Semoga terus menjadi ibu yang cemerlang dan sarat dengan kasih sayang. Dan semoga terus berbahagia bersama keluarga.

Pic kenangan terkini bersama BONDAku


Aku meraikan (tidak pernah pun secara rasmi) dengan cara yang tidak pernah sama, tidak pernah serupa setiap tahun.

Agak sibuk di hujung minggu ke sana sini, mengerah kederat menunai janji menyelesaikan program.


~...SERI BULAN menunggu bertahun untuk merai Hari Ibu bersama RAHMAT, tetapi hingga ke akhirnya tidak kesampaian, sehinggalah HISYAM sudi memberikan ucapan itu bila mendapat kembar yang tidak pernah hidup bersama di bawah satu lindungan Tuhan...~



16 comments:

  1. salam slmt hari ibu.
    Salam selamat hari IBU/EMAK/UMMI
    kpd semua rakan2 yg bergelar ibu,

    Tksh pengorbanan mu kpd anak2 mu,
    tksh kesetiaan ksh & syg mu terhadap suami mu,
    tksh menjadikan syura bagi keluarga mu,
    TKSH KERANA MENDIDIK ANAK BANGSA KU.

    -----('_')-----('_')-----('_')-----('_')-------------

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Ibu buat azie semoga berbahagia disamping keluarga.

    ReplyDelete
  3. azie kak ngah dah buka blog azie. selamat hari ibu dan bergembira disamping anak anak yang dikasihi.bila kita nak melancung kelangkawi lagi.

    Pn Noriah

    ReplyDelete
  4. KANG NASIR > terimakasih. Selamat Hari IBU jua buat MARINA, semoga sejahtera selalu. Lama tak jumpa...:)


    KAk ZAITUN > Selamat Hari Ibu juga buat Kak ZAI. Terimakasih.

    ReplyDelete
  5. Salam kenal PN NORIAH @ ESTRELLAS > Kak Ngahhhhhhhhhhh...! Azie rindu dgn Kak Ngah.

    Selamat Hari IBU yer Kak NGAH..
    Salam Takziah atas pemergian IBU Kak Ngah. Kak ROS ada tefon beritau berita tu..

    ReplyDelete
  6. moga ibu terus sihat.. rasa nak balik kampung la pulak

    ReplyDelete
  7. CEMOMOI > balik jer kalu memang ada peluang.


    INSAN BIASA > terimakasih. Memang seronok bila dapat menikmati bahagia.

    ReplyDelete
  8. salam azie...
    Selamat Menyambut Hari Ibu buat Azie..
    sudi-sudikanlah singgah di rumah baru akak di tapak tanah lot kosong
    http://akaktoo.blogspot.com
    senang tak payah nak private-private..

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Azie..

    Selamat hari ibu.. semoga berbahagia bersama insan2 tersayang..

    p/s: Terkenang bonda yg jauh di mata :(

    ReplyDelete
  10. AKAK > terimakasih.


    NIA > Terimakasihh..


    ZUREEN > terimakasih.

    Selamat Hari Ibu buat semua jua..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah ada sambutan tapi biasalah org2 lama2 ni kata2 terkunci yang terlahir perbuatan.

    Blk kg mertua, dpt salam dan peluk mak waktu masih atas sejadah subuh2 hening...moment yang istimewa.

    ReplyDelete
  12. Aslmkm Azie.
    Sama saling mengucapkan juga le. :)
    Tp sebenarnya, Kak G tak terikut pula dgn semua budaya gini ... mungkin pengaruh kuat arwah Tok kut yg selalu kata, 'Cek kuat, cantik, seronok, suka, semua di sini, di sini (sambil menunjuk hati & kepala) ... toksah ikut org tu, dgr org ni, ikut ni & ni (sambil ulang tunjuk hati & kepala).' So Kak G tak mudah feeling & sensetab le! (Tunjuk macho gaya lelaki kononnyer!) Mereben ke ni? Hehe.

    ReplyDelete
  13. amin bin khalif

    selamat hari ibuuuuuuuu > selamat hari mamaaaaaaaaa n muah MAKK (Puan seri devi)

    sempat juga saya mencium pipi mamaaaaaaaaa sambil mengucap selamat hari amma sebelum diaq beradu ahakssssssssssssssssssss

    larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails