Tuesday, May 25, 2010

Bila Dah Terlalu Tak Sibuk...

Hari ni macam malas. Nak tunggu sampai 1 Jun lak lagi, adehhhhh...

Betul-betul terasa perbezaan bila waktu sibuk kerja dengan waktu tak sibuk langsung. Letih. Bosan. Janganlah dibuat lagi macam ni lain kali. Boleh mengong!

Aku jumpa ni dalam email aku.

Tak tau makhluk planet mana yang boleh cetak papan tanda macam nih...!


Dan aku rindu pada "boipren" aku yang satu ini.

Lama dah tak jumpa, maklum jauh terpisah. Dia yang memanggil aku dengan nama SHERRY. Harharharhar!


~...surat cinta anak dara desa memang selalunya ada pantun, lalu HISYAM mahu SERI BULAN membalas bagi pihaknya...~


27 comments:

  1. lama lama nanti biasalah tu

    ReplyDelete
  2. Salam Azie ...

    6 hari, tak lama lagi tu, pejam celik pejam celik.. dah hari Senin ...

    ReplyDelete
  3. Hai Sherry..

    andha jangan malach malach.. jom kita enjoy-enjoy.. life hanya one kali tau... :)

    ReplyDelete
  4. .
    .


    ***** NANTI JAWAB KOMEN, NAK PI DATING JAP...****
    ...

    ReplyDelete
  5. betul kak...kalau biasa sibuk pastu langsung tak de keja teramat la membosan kan...

    bila kita boleh jumpa makan2 lagi kak?rindu pula kat kak azie & kakcik..

    ReplyDelete
  6. shekali-shekala je, lephas ini mula kherja nanty sebhok balik.

    1 Jun dah dhekat syangat tu kak azie

    hehehe
    teringat hezrey pulak..kena shaman kang!

    ReplyDelete
  7. hoh nak pi dating dengan sape tu???? hahahaaa

    ReplyDelete
  8. Papan tanda tu diambil dari kata2 seseorang yang dah lama duduk oversea tapi takde gigi.

    ReplyDelete
  9. Azieazah
    Menunggu sesuatu yg pasti kan datang, tak mengapa. Walaupun lama sikit. Bukan menunggu buah tak gugur atau kucing bertanduk. Sabau, kata orang Melaka. Salam bahagia.

    ReplyDelete
  10. ALINAC > tak tau ler... Mungkin dia soh kita berjaga-jaga di jalan raya.


    KAK KUJIE > betul tu.

    ReplyDelete
  11. SOM > Salam. I start keja hari Selasa.


    KAK CIK SEROJA > chaya tah malach cuma shegan jerrr...

    ReplyDelete
  12. ACU > ni dah nak berkarat otak dah ni.
    Hmmmm ntah bila ler dapat gather lagi.


    FTN > Apa hal lak dgn HEZREY tuh. Gua tak takut aaarrrr...

    ReplyDelete
  13. ICE > nak dating dengan budak botak gelak nampak gusi tuh...


    V.I.C. > pagar luruh kata orang. hehehehe

    ReplyDelete
  14. Bang TEMUK > Tengah dok sabau ler nih..


    Dr SINGA > balacu kot.

    ReplyDelete
  15. tadi, pertama kali dengo orang vietnam sembang dalam bahasa mlayu, senyum sorang2 dalam toilet... gamaknya papan ni dorang buat ke?

    ReplyDelete
  16. salam,
    hahahhahah...
    ada lagi ke sign cenggitu
    huwaaaaaaaaaaa...

    sherry ya
    lalala

    ReplyDelete
  17. Teringat pada kawan kak Zai yang bernama Sherry dah lebih 25 tahun tak jumpa.

    ReplyDelete
  18. mesti org yg buat papan tanda tu tak sempat habis ngaji..

    p/s: Cantiklah gambar heading blog Kak Azie ni...

    ReplyDelete
  19. dokumen da anta tghari td..!!!!

    ReplyDelete
  20. Ni transition period. Semua orang bekerja makan gaji akan merasanya kalau umur panjang untuk tiba umur persaraan.

    ReplyDelete
  21. CEMOMOI > curi gelak dalam toilet ekk..


    BIRU > tak tau ler mana mari sign board nih.

    ReplyDelete
  22. KAK ZAITUN > "boipren" saya panggil saya SHERRY tu sempena nama sorang pelawak/selebriti dari Singapore. Katanyaaaa....


    NIDA > Ngaji kat tempat yang syllabus pun tak abih agaknya.

    ReplyDelete
  23. KHAYALKHAYAL > BRO, oh really?

    ReplyDelete
  24. ECHAH > sepupu tidak, sedara langsung tidak.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails