Sunday, May 23, 2010

Alone and Not Alone...

Aku rindukan ini....

*di Bukit Bintang Plaza Foodcourt, alone.

dan ini...

*di Times Square Foodcourt, not alone.

Selalunya makan di area ofis aku. Ada banyak pilihan.

Pasni kalu kat tempat baru, ada juga tapi mungkin tak sama.


~...HISYAM juga gemar menu Chinese Style, tapi belum pernah kami makan bersama...~


18 comments:

  1. Salam..
    Suka juga makan mee yg berasap tu.. teringin nk buat sendiri tp cari mee kering macam tu tak dak jual di pasaraya.

    ReplyDelete
  2. azie..
    p.ramlee ada mengatakan..
    barang yang lepas jangan dikenang...
    (mestilah akan terkenangkan... tapi sebaiknya jangan dikenangkan sangat...) selamat menempuh hari2 yang mendatang... muga azie dapat pekerjaan yang baru...

    ReplyDelete
  3. Tempat baru mesti suasana baru.. dan mungkin juga ada sesuatu yang baru sebagai idaman selera.. :)

    ReplyDelete
  4. dah dapat tempat baru?

    mesti best di tempat baru..
    cuma mungkin ambil masa untuk sesuaikan diri je

    ReplyDelete
  5. SHANIZA > saya pun teringin nak buat sendiri.


    AKAK > alhamdulillah, dah dapat. InsyaAllah 1 Jun start tempat baru.

    ReplyDelete
  6. ZARA > 3 termasuk ZARA..!


    Kak Cik SEROJA > Harap-harap begitulah..

    ReplyDelete
  7. CIKGU NORMAH > Yup. Dah dapat minggu lepas, tapi 1st June baru start..

    ReplyDelete
  8. yg gmbr 1st tu nama mee kongfu ek?

    ReplyDelete
  9. Aslmkm.
    Congrats kerana dah dilamar! Org bekenan la tu. Hehe. Moga terus bahagia.
    Kak G pulak tgh nego nak bebaskan diri dari kontrak. :)

    ReplyDelete
  10. sori out of topic... IKA da buat e-rayuan UPU ke? kalo da, nanti passing detail permohonan IKA tu... nanti dakni ejas kat mana2 yg patut..!!!!

    ReplyDelete
  11. Sedapnyerrrr lah...lapar lak rasenyer...hmmm....tp sebab malam ni x per la...sok pagi jer makan...gemuk kang nanti

    ReplyDelete
  12. Lain padang lain belalang.... takpe... lama2 akan jadi biasa... satu hari nanti jadi rindu pula. hehehe

    ReplyDelete
  13. Tak kenal maka tak cinta.

    Kak Zai tercicir....Tahniah buat anak azie, kak Zai tumpang bangga dan gembira. Ibu mana yang tak merasa bangga dengan pencapaian anak2, moga2 sentiasa maju dalam apa jua bidang yang diceburi.

    ReplyDelete
  14. tempat baru citarasa pun baru..

    ReplyDelete
  15. EELOBOR > Yee Mee Cantonese tuu..


    Salam KAK G > Sesi melamar tu jer yg buat saya nervous.. hehehe

    ReplyDelete
  16. ICE > thanks.


    ASK > kena makan sebelum 7 malam ler kalu camtu.

    ReplyDelete
  17. V.I.C. > Takut terkena belalang pelesit lak. hehehehe


    Kak ZAI > terimakasihhh


    ACU > harap2 best.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails