Monday, May 10, 2010

Terimakasih atas semua ucapan, tidak kira mengenai entri sebelum atau untuk entri Hari IBU...

Terimakasih atas semua ucapan, tidak kira mengenai entri sebelum atau untuk entri Hari IBU. Memang aku tak sempat nak respons semua, sebab masa yang sendat dek jadual yang padat. Apapun AA sangat hargai apa juga ucapan, dan kata-kata nasihat yang sangat positif.

Semalam petang sungguh letih dari pagi hingga ke malam menguruskan begitu banyak barang, membantu kawan yang sudah lebih macam keluarga kepada keluarga aku.

Sampai petang mengelolakan sampai selesai.

Walaupun hari ujan, usahakan juga sampai sudah.


Menu Hari IBU, Siakap Kukus Sendiri, jamu semua orang makan sambil bersila, sambil "anak-anak Jane" tak berenti kata, "sedap... sedapp.." Tak dak chance ler si JANE ni nak perabih sebab depa makan habis.

Terimakasih CHAK. Macam biasa, buat kad ucapan sendiri, guna pensel jer.

Tiada mood untuk menulis panjang lebar. Sepanjang hari ini berada di bilik kursus dari pagi sampai petang, balik dalam ujan lebat. Badan tak letih, tapi otak rasa lesu. Sampaikan nak mengomen kat blog kengkawan pun jadi tak lalu. SORI BERLORI, nanti selesai kursus aku cuba jengah.

Adakah kerana emosi belum stabil? Tidak juga, tapi yang pasti bolak-balik sedikit goyang tapi harus dikawal supaya tidak goyah.


~...Biola kesayangan SERI BULAN memang sudah lama hilang, mujur PAK TUNGGAL SEMAN yang tahu di mana...~

18 comments:

  1. tak pa aih... tu normal
    kita ni bukan muda lagi

    ops...tapi tetap anggun!
    emosi turun naik tu biasalah...

    ReplyDelete
  2. Zureen pun semenjak dua menjak ni pun asyik berjalan-jalan blog sahaja tak menulis pun..

    ReplyDelete
  3. Bila dapat rehat yang cukup badan dan otak jadi sihat dan segar.

    ReplyDelete
  4. kuat betul keja.. pendek kata celik je mata keja, keja, kejaaa

    ReplyDelete
  5. salam AA..
    selalu skodeng2..
    hari ni ngomen...
    selamat belated hari ibu...
    :)

    ReplyDelete
  6. kursus apa tu you..story me, story me!

    ReplyDelete
  7. kalau kita berjiran mau aku ajak hang pi mkn abc special sambil bergosip pasal bulan dan bintang....ermm best kan ;p

    ReplyDelete
  8. sexy nye chak lukis gambar mak...pakai skirt lagi tu...hehehee

    ReplyDelete
  9. selamat hari Ibu buat Mokyang,maaf lewat tau Mokyang adalah Ibu,,

    ReplyDelete
  10. kak, sibuk2 pun sempat lg buat banyak entri! Huhu, banyak sungguh saya ketinggalan;P Ok, 'Selamat Hari Ibu' kak. semoga bahagia dan ceria selalu(^_^)

    ReplyDelete
  11. sI tEDI > selagi larat, kerja jer. Kalu rehat banyak, letih gak. Setuju, memang patut secukupnya saja.


    KUJIE > hikhikhik! betul! betul! Kita bukan muda lagi.

    ReplyDelete
  12. ZUREEN > Jalan-jalan makan angin yerrr.. Jangan buang angin tengah jalan dah lerrr... Harharharhar!


    Kak ZAI > ada masa rehat, ada masa kerja berat.

    ReplyDelete
  13. EELOBOR > Terimakasih. Dah balik kampung ker atau dah pegi bercuti? Apa khabar MAMA agaknya...



    CEMOMOI > Kata orang, selagi belum pejam mata, keja jerrrr...

    ReplyDelete
  14. DrSINGA > salam kenal. Selalu gak saya skodeng DS kat blog AKAK tu. Tapi malu nak tegur. :)



    FA > Kursus yang bukan kursus kahwin. Ahaks!

    ReplyDelete
  15. ECHAH COMBI > tu pasal ler tak berjiran, sbb takut bintang bertabur, bulan pun gerhana kalu kita jadi jiran. Harharhar!


    ACU > hikhikhik! Kak Azie pun tak perasan pasal skirt tu.

    ReplyDelete
  16. ZEQZEQ > Terimakasih. Sebelum jadi MokYang, kena jadi ibu dulu.


    JUMA > Kalu dah blogger tu, memang ketagih kalu tak menulis skit..
    Terimakasih JUMA.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails