Friday, May 28, 2010

Penat...

Walaupun petang tadi cuaca mendung bermula sejak tengahari, tapi ujan turun tak sampai sejam dan tak berapa lebat. Tak sangka lak setengah-setengah tempat di KL, begitu lebat.

Tapi sempat juga aku bawa CHAK dan ALIA pegi swimming petang tadi.

Penat la jugak...

Coklat apa yang sedap nak bagi si AMOI nih? Esok mereka diraikan...



*Sahabat yang mengaku sahabat biasanya hanya 10% sahaja boleh dipercayai pengakuannya itu. Elehhhh....!


20 comments:

  1. akak.. jeles nye leh gi jenjalan kat swimming pool... iskk.. x leh jadi ni akan ku create jugak satu alasan supaya leh keluaq jenjalan.. hehehe....

    ReplyDelete
  2. EJA > tak perlu cari alasan lah. Sendiri pegi jer, kalu rasa malas jalan, leh berendam dalam pool sendiri di bilik air kat rumah. Hehehehe...

    ReplyDelete
  3. salam kak..
    amoi tu sangat le cute..
    hehhehehe

    ReplyDelete
  4. AA, nape tidur lewat? Esok ada majlis kan? Nanti you letih pulak. Kalau kesana awal, mungkin dpt masuk dewan besar tapi katanya dewan besar tak dpt menampung ramai orang. Good luck.

    Dengar cerita bunga2 + bear yg budak2 tu jual berharga rm30-rm50.

    ReplyDelete
  5. bagi je cekelat ferrero rocher kat AMOI..!!!

    ReplyDelete
  6. wah bestnya! esok konvo ek? tahniah2 tahniah Amoi:) jgn lupa bunga kak, dan bear jugak selain coklat.. hehe.. best student kena bagi banyak sikit(^_^)

    ReplyDelete
  7. Susah-susah, cari je cekelat angin polar mint tu! (eh..ada ke lagi, ya?)

    (Orang Perak panggil gula-gula tu cekelat, kan Azie?) hehehe.. gurau je.. :)

    ReplyDelete
  8. suka pasal sahabat & 10% tuh

    ReplyDelete
  9. TUYA > terimakasihhh..


    SOM > Tak tau ler nak pi seawal mana lagi. Tapi pegi pagi, giliran dia sebelah petang. AMOI tak bagi beli bunga, tapi soh belikan coklat.

    ReplyDelete
  10. ICE > belikan lerrrrrrr....


    JUMA > Diploma jer dulu.


    KAK CIK SEROJA > betul, orang utara memang panggey cekelat.

    ReplyDelete
  11. EELOBOR > itu fakta. Hehehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah untuk Amoi!!!
    cekelat yang bentuk siput tu... ala... lupa lak nama....sedap...

    ReplyDelete
  13. Azie pergi aje kat kedai Famous Amos(betul ke),boleh pilih coklat dan suruh dia gubahkan seakali.

    ReplyDelete
  14. salam azie..
    Tahniah buat Amoi...
    (Kalau dapat berendam dalam swimming pool macam chak.. bestnyer...)

    ReplyDelete
  15. Aslmkm.
    Congrats ya ... senang2 beri je kupon RM berape2 & suruh beli sendiri! :)
    Kak G dah tak kuasa nak menklasifikasikan sahabat, kawan malah saudara semua tu ... ciri2 dalam & luar mmg byk yg tak sama!

    ReplyDelete
  16. salam ziarah..me blogwalking :) have a nice weekend!

    ReplyDelete
  17. DrSINGA > kat mana nak cari cekelat bentuk siput tu?


    KAK ZAI > tak terpergi dah pun.

    ReplyDelete
  18. AKAK > Terimakasih.
    Nak berendam macam tu memang best... sampai kecut pun takper.


    Salam KAK G > Sampai ke sudah, tak beli pun.


    MAMA ZHARFAN > terimakasih. Sila, sila.

    ReplyDelete
  19. Tengok kanak-kanak riang di swiming pool, tersa makLah nak terjun sama...

    ReplyDelete
  20. CIK LAH > Jommmmm....! Burrr! berdebur terjun tiruk!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails