Saturday, May 22, 2010

Superhero yang Tak Berapa Bijak....

Sepagi yang free. Yang benornya hari-hari pun free. Tak kuar mana pun, tak dating dengan sapapun. Nak melepak, lebih seronok melepak dan bergebang dengan anak dara aku yang berdua tuh.

Hari ini layan VCD ni. IKA pinjam dari kawan dia. Superhero Movie. Citer superhero yang tak berapa bijak (nak sebut bodoh, macam melampau sangat plak).



Best gak, sebab asyik gelak berdekah guling-guling. Mujur tak terguling sampai ke dapur.

Kalu bebudak ni tak pasang VCD ni, aku memang tak tengok apa-apa citer ler, sbb aku tak reti pasang VCD tuh. Betullll....! hehehehe


~...ada lagu best "All By Myself" dalam filem ini. Layannnnn....~


7 comments:

  1. hahah citer parody macam ni memang lawak tak hingat. xmen parody yang bengong, dengan spiderman yang tak berapa nak spiderman..hahaha

    baru lepas tengok DVD jugak..boring layan hindustan, tengok DVD movie jepun :D

    ReplyDelete
  2. mcm citer scary movie gak ke he he

    ReplyDelete
  3. lama dah tk layan dvd sbb tkde player..lama gak tk tguk movie kt panggung...nk g tguk la..yg tk scary or lawak bodo...

    ReplyDelete
  4. dahsyatnya awak gelak .. sampai berguling2 !

    ReplyDelete
  5. Wa dah tonton filem ni. Kat Astro. Best! Heroin dia best! Errr... citer ni pasal apa ek?

    ReplyDelete
  6. kalu gelak sampai cam gitu sekali, nak kena cari jugak ler DVD tuh. mesti best kan?

    ReplyDelete
  7. WOW!!!!
    (errr...wow for heroin dia tu...)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails