Friday, May 14, 2010

Terimakasih BEN ASHAARI...

Entri ini sebagai menghargai BEN ASHAARI yang menyenaraikan entri (dan blog aku) sepertimana dia menghargai usahaku. Terimakasih.


Terimakasih menyenaraikan entri Kak AA.

Bukanlah menjadi keutamaan untuk menang atau apapun, tetapi ketagih menulis untuk berkongsi. Sesuatu yang seronok bagi aku. Release tension.

Menjadikan blogger lain sebagai idol, sebagai ikutan kepada perkara yang baik dan belajar banyak maklumat dan perkara bermanfaat tidak susah. Dan aku sedang berusaha walaupun sangat jauh, sangat banyak lagi nak belajar.

Terimakasih sudi tunjuk ajar.

Nanti Kak Azie belanja Cendol Spesel yerrrr.... hehehehe.


~...Sudah lama tidak menyudu Cendol @ Sendol di bawah pokok di tepian jalan berhampiran Taman Majlis Daerah...~


14 comments:

  1. 2day is ur last day bekerja kan? juz wanna welcome u to kelab tokey2 anggur kingdom of ice... hahahaa c u soon kak azie..!!!

    p/s: im halfway back home but im stuck with this stupid norway location... hahahaaaa mengong macam DANI kot..!!!

    ReplyDelete
  2. ICE > Yes, today my last day kat sini. Tengah mengong gak!


    p/s: gua manyak kangen sama kamu..

    ReplyDelete
  3. Azie.. yang warna kuning tu.. durian ke??? Hmmm.. mana nak cari durian yang betul2 sedap, ya? ;-)


    Semoga segala urusan Azie akan dipermudahkanNya. Insya Allah. :)

    ReplyDelete
  4. Kak Cik SEROJA > Ya memang durian ler tuh. Pada saya semua durian sedap kecuali kulit durian. Harharhar!

    Terimakasihhhh... aminnnn.

    ReplyDelete
  5. Skrg ni seronok nampak nick Azie ada kat beberapa blog...mengembangkan komuniti.

    Lagi luas dunia kita teroka, lagi banyak yang kita akan belajar..tak perlu takut kerana kita juga sedang belajar menapis lambakan info dan otak pun cergas..berfikir saja!

    ReplyDelete
  6. Kak Azie, Selamat menjadi warga yang tak perlu bekerja macam kami. Hehehe.... Bangun pagi - mandi pi kije.... kije kije kije... 5.30 balik kije...

    Ramai betul peminat Ben Ashaari di kalangan blogger. Hmm... belum berkesempatan menelusuri siapa Ben Ashaari ni.. InsyaAllah akan mencuri masa untuk mengenali dia.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya cendol itu..(ada sapa2 terasa nak belanja zureen makan..he3)

    ReplyDelete
  8. Kak KUJIE > terimakasih kerana sentiasa menyokong dan membantu bila saya ada kemusykilan.

    Belajar selagi boleh, takut nanti otak berkarat.


    V.I.C. DIANA > Ehhh kena kerja jugak. Cuma rest seminggu jer kot.
    BEN? Masing2 ada pendapat tersendiri. Istimewanya kita tidak mungkin sama dgn orang lain. Jika kita rasa bagus, orang lain mungkin tidak sama pendapat dgn kita pula...

    ReplyDelete
  9. ZUREEN > Apa kata Zureen belanja dulu, pastu baru Kak Azie blanjer plak. Hikhikhik!

    ReplyDelete
  10. Sejuk agaknya tekak kalau dibasahkan dengan cendul.Sluuurrrppp...

    ReplyDelete
  11. azie...
    cendol mana lak tu?...
    tumpang sikit....

    ReplyDelete
  12. Kak ZAI > Kalu dah cendol ada ais kepal gitu... perhhhhh!


    AKAK > taktau ler cendol mana KAK, main pinjam jerrr..

    ReplyDelete
  13. Salam Azie,

    Belum berkesempatan 'melawat' blog Si Ben ni... errr..hensem budak nih! :-)

    ReplyDelete
  14. Kak YAN > Blog dia agak laju sebab dia rajin update. Cuba ler baca...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails