Wednesday, May 12, 2010

Bungkusan itu bukan dari HISYAM tapi memang untuk SERI BULAN...

Dalam sibuk semalam, selepas tamat kursus dan penyampaian sijil, beramah mesra lebih kurang kami berpisah dengan harapan dapat menjalin suatu rangkaian yang lebih baik untuk organisasi masing-masing.

Sejak tengahari aku sudah berjanji dengan sorang insan ni, untuk berjumpa atau erti kata lain “dating”. Hahahaha. Kerana sudah lama sangat bungkusan tu atas meja kerja dia, agaknya mata dia pun dah letih tengok, harus juga diserahkan kepada yang berhak.

Lalu berdating lah kami di KL Sentral semalam petang, kerana tempat tu strategik dan lagi pula dia memang tinggalkan kereta di parking atas KL Sentral. Pergi kerja dengan Putra, agaknya lebih suka bersempit-sempit gitu, maklum awek cun ramai. Kan? Kan?

Dating yang tak serupa dating, sebab kami borak sambil berdiri saja. Masing-masing nak lekas balik. Tapi sempat jua kami berborak banyak perkara. Off record!


Ok BRO, terimakasih bebanyak atas cenderahati ini. Next time belikan lagi yerrr.. yerrr?

Mujur jugak hp kami masing-masing kehabisan bateri. Sebelum itu pun main sms-sms jer, tak berani nak calling-calling nak jimat bateri konon. Mujur masih kenal muka kalu tidak haru. (Pssstttt ECHAH, kalu muka macam Tokey Balak a.k.a. Jutawan mesti bleh kenai punyer lah kan?) So tiada langsung gambar orang yang; sorang balik kerja, sorang balik kursus. Udah rupa Kobis Layu. Mujurrrr...

Weyy BRO, next time kita dating sambil bercanda kat Secret Recipe tau... tau! Jangan mungkir aaarrrr...


~...belajar menerima kekalahan sangat manis bila perasaan menang itu tersimpan sendiri di hati...~




9 comments:

  1. Ehem.. berdating dengan sidia yang galak makan-makan bersama Combi itu hari, ya??? :)

    ReplyDelete
  2. KAK CIK SEROJA > pandaiiii.. sangat pandai.

    ReplyDelete
  3. nie sure org yg tunjuk gmbr sate je kat akak aritu kan?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Mok Yang

    Tak patut betul orang tu ye. Ajak dating sambil berdiri jek...Memang Tak Patut

    Next time suruh dia (paksa kalau boleh), gi lepak kat Secret Recipe atau mana mana tempat yang boleh membasahkan tekak ye...

    Ha ha ha

    P/S: Brother tu minta maaf banyak banyak, sebab sibuk sangat, maklumlah kuli batak je ha ha ha

    ReplyDelete
  6. secret recipe? aku nak ikut jugak weiii ;)

    betul tu azie ada cop kat dahi dia..cuma dia yg tak prasan ;D


    "mau service inda'" tehehee ;p

    ReplyDelete
  7. kak echah

    Aramaiteeee!!!

    ha ha ha

    ReplyDelete
  8. ECHAH > biarlah aku dulu dating dgn BRO “Jutawan in the making” tuh... Nak test dulu.. harharhar!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails