Friday, May 21, 2010

Taq (bukan Tek) dari AYU lagi...

Terimakasih AYU kerana sudi taq Kak Azie lagi.

The Rules :-

1) Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2) Select the 8th photo in the folder.

3) Post the photo with the story behind it.
Sebenornya, gambar-gambar dalam folder aku tak konsisten, sebab aku selalu upload pic dari masa ke semasa pastu buang mana yang tak berkenaan.

Ini jer yang ada, pic ni aku curi-curi snap masa di Padang Besar ritu. Jenoh aku fikir apa sebenarnya yang diiklankan, plat kah? atau nikah tu kah? Hahahahaha menikah dalam masa 10 minit?

4) Then challange 8 blogging friend to do the same.
Mari kita cari cabaran yang lain pula yaa...



14 comments:

  1. wakakaka..lawak btollah sign tu!tapi yg mahaltu kak,tulisan siam tu!mana nak dpt kat KL!kak,ayu tag akak yg lagi satu tu...klu rajin akak jawab ek

    ReplyDelete
  2. Itu namanya 'nikah ekspres'.. tapi nak menyelesaikan akibatnya nanti, tak seekspres yang disangka...

    ReplyDelete
  3. kalau ida yg kena tag jwbnya dok bawah katil lah tag tu hehehe...

    ReplyDelete
  4. promosi buat plat dapat menikah skali... weikkkk

    ReplyDelete
  5. salam azie..
    kiter nak dua-dua..plate nak..kawin pun nak..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Aslmkm Azie.
    Hehe ... dah ceria nampak! Kira2 dah selesa dgn suasana. :)
    Azie kena minta caj iklan separuh harga dr si Helang tu! (Nasihat FOC dari marketing consultant! Kah3!) ... ada juga hasil kan? Lepas tu jika ada sesiapa nak main tag2 di sini, & Azie nak ikut tagging pun, suke ati ler.

    ReplyDelete
  7. konpius, ni papan iklan servis buat no plat ke, iklan kawin siam~

    ReplyDelete
  8. iklan utama..nikah di siam...
    iklan plat hanya sampingan...hehehee

    ReplyDelete
  9. AYU > tulisan Siam kena cari kat Siam. hehehehe


    KAK CIK SEROJA > bab yang express ni yang berat skit nih.

    ReplyDelete
  10. IDA > Jaga-jaga nanti kuar ekor dari bawah katil. Hahahaha.


    CEMOMOI > bijak kan?

    ReplyDelete
  11. PAK LONG > Hmmmm? lagi? Nak kene niiii...


    Salam Kak G > Helang tu pun dah lama tak dapat elaun Kak.. hehehe

    ReplyDelete
  12. NASH > mana-mana pun boleh, bangggg...


    ACU > strategi pemasaran yang berkesan tu.

    ReplyDelete
  13. Saya baut juga and it was fun!

    http://watikah-nadia.blogspot.com/2010/05/select-8th-photo-in-your-folder.html

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails