Wednesday, May 26, 2010

Dating yang Singkat, Meeting yang Panjang...

Pagi semalam aku dan TOKLAKI berada di HKL untuk ber"dating" dengan seseorang. Seorang blogger yang kebetulan sedang bercuti dan kebetulan ada dating juga dengan doktor pakar di situ untuk kesihatan anak tersayang. (Moga cepat sembuhhh....)

Walaupun urusan sangat penting, tapi dating kami tidaklah lama kerana harus bergegas pula dengan urusan yang lain. Lagipun kurang sesuailah nak borak-borak sambil gelak-gelak di kawasan orang ramai kurang sihat, dan aku sendiri masih batuk-batuk.

Apapun aku dan TOKLAKI sangat berterimakasih atas pertolongan kawan yang sorang ini, dan sangat menghargai pertemuan ini, walaupun singkat.


ICE, nanti bila-bila kita pegi minum dan makan "best punyer" yer...


Malam tadi aku harus pula berada di mesyuarat rutin. Sungguh panjang mesyuarat malam tadi. Belum pernah aku rasa mengantuk sebelum ini, tiba-tiba malam tadi mesyuarat belum habis, aku dah rasa mengantuk padahal aku tidak boleh terlepas barang sepatahpun ayat dalam mesyuarat kerana nanti minit tak tercetak.


Mesyuarat punya pasal, aku balik takleh lena plak. Sebab pekena Roti Arab dengan Teh O, mengkongkong batuk...

Ada banyak program besar, yang sedang dirancang, yang bakal dirancang. Yang best ada program yang sudah siap, hanya menunggu tarikh dan masa untuk dilancarkan. Wahhhh kalu benar-benar termakbul, ada orang masuk tv dan suratkhabar utama kerana program ini. Nak ucap tahniah awal-awal kepada team yang terlibat.


~...RAHMAT: Langkahnya tidak pernah ke belakang, tapi kenapa HISYAM sering berlaku menongkah arus?...~


19 comments:

  1. rajinnyerr gi meeting tewww.. ihiks

    ReplyDelete
  2. wehh..weh..wehh..
    habaq awal2 kalau masuk TV...
    air asam jawa panas2... bagus untuk batuk..
    :)

    ReplyDelete
  3. YGINSAF5 (kenapa 5 bukan 2?) hehehe.
    Memang tak ler rajin sangat, tapi dah tanggungjawab kena pi jugokkk..


    DrSINGA > nanti saya habaq sampai sekampung.
    Thanks.

    ReplyDelete
  4. wahhhhh... makin glamer nih;D nanti war2 awal2, leh pakat2 tengok;D

    ReplyDelete
  5. JUMA > Yang pasti bukan Kak Azie lerrrr... Kak Azie sekadar tukang tepuk jer. hehehehe

    ReplyDelete
  6. Walaupun 'tidak bekerja' nampaknya Azie tetap sibuk juga... :)

    ReplyDelete
  7. ice nama budak comel tu ke kak..
    mata sepet

    ReplyDelete
  8. KAK CIK > gitulah... sebelum otak jadi jem. Hehehehe. Keja-keja sukarela jer.


    sI tEDI > nanti tunggu si ICE ni masuk mengomen, leh lihat pic profile dia.. Sama tak?

    ReplyDelete
  9. isssshhhhhh sempat lagi amik pic tu... hahahaaa..!!!

    p/s: lepas ni kena berdoa yang terbaik untuk IKA... harap2 ada laa rezeki dia tu nanti..!!!

    ReplyDelete
  10. ICE > Aminnnnn...moga berjaya ler dia nanti. Thanks!


    Tetap comel gambar dulu dan sekarang.

    ReplyDelete
  11. uhhh tak sanggup meeting malam, kang balik jumpa polis tengah jalan malas tul nak sembang

    ReplyDelete
  12. sekarang ni memang musim polis dok rajin buat roadblock & tahan orang malam2... so berhati-hatilah di jalanraya... kalo kena tahan, pandai2 laaa ekau sembang dengan pak polisi tu... hahahaa tak dapek den nak nolong weh..!!!

    ReplyDelete
  13. Aslmkm Azie.
    Selagi khudrat mengizinkan & minat mendalam serta sumbangan amat relevan, teruskan saja. Semoga mendapat kepuasan & bahagia. :)

    ReplyDelete
  14. CEMOMOI > kalu ikut hati memang tak sanggup langsung. Tapi siang hari semua orang kerja, jadi malam jer yg boleh...
    Eh best aper dapat sembang dengan polis. Bukan senang tauuu...hehehehe

    ReplyDelete
  15. ICE > lum ler jumpa lagi, sebab time balik tu pecut laju-laju sebelum jumpa depa.


    Kak G > selagi badan larat kata orang....

    ReplyDelete
  16. kak azie jangan pecut laju2... ingatlah orang yang tersayang..!!!

    p/s: tak perasan ke dakni pakai baju logo apa semalam? bukan senang orang nak tau keje dakni yang sebenarnya... miahahahaaaa..!!!

    ReplyDelete
  17. ICE > Kak Azie nampak tapi tak ingat.. adehhhhh... lupa plak dahhh... yang pasti baju merah logo kaler emas.!

    ReplyDelete
  18. hahahaaaa lupa? bagus2... baju tu ada macam2 kaler cuma logo tu yang sebenarnya kaler silver... logo kaler emas tu untuk insan2 terpilih je... muahahahaa tak payah ingat laaa lagi... lain kali bila dating, perati betul2 logo tu ek

    ReplyDelete
  19. Sibuk ye Azie....
    Harap semuanya berjalan lancar...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails