Sunday, November 13, 2011

HUDA FIONA nikah pada 11-11-11, jam 11-11am...

Assalamualaikum
Ahad
13-11-2011


Agak lewat aku menulis tentang majlis pernikahan My Anak Menakan ini (tunggu pic). Bernikah pada tarikh 11-11-11, jam 11.11 am, di rumah My Sister (KAK YANG) di Parit Buntar.


Nama dia Nurul Huda, tapi kami panggey dia HUDA FIONA.



Pengantin adik beradik (termasuk kakaknya, blogger CIKINTO), khatam Quran.



Hantaran: RMXXXX.77 sen


Warna PURPLE tu buat aku tak tahannnn....!



CIKINTO dan suami, bersama adik ipar baru, tapi katanya lebih tua dari dia.



My Sister, KAK YANG. I’m sorry, terpaksa kensel cuti.


MY BONDA dapat cucu menantu baru. Yang ke berapa nih? ke 5 kalu tak silap.


Aku rindu suasana kenduri yang makan berhidang camnih.


Kenduri langsung bakal diadakan pada Mac tahun depan. Mak Menakan yang sorang ini harus kena ada!




~...setiap kali ada majlis nikah kahwin di Kampung Separuh Desa, HISYAM sentiasa menjadi orang yang dinanti-nanti oleh ramai anak dara seantero kampung kerana tanpa pengetahuan SERI BULAN, bersusun ‘surat cinta layang’ yang diterimanya tetapi paling mujur lelaki itu tidak pernah kisah tidak pernah peduli...~







11 comments:

  1. Kalau dia lafaz akad nilak 11 kali.... baru perfect...!


    Hahaha...!

    ReplyDelete
  2. GEDEK!:
    Hahahaha... kalu sampai gitu, harus ada yang kena siram air kolam 11 baldi bang oiiii...!

    ReplyDelete
  3. insya allah ank huda nnt 11 org ;-)

    ReplyDelete
  4. KHAIRIN:
    Hahahahaha... tergolak den!

    ReplyDelete
  5. wajib datang okayyyyyhh....kami sunyi tahu dak..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Tahniah pada pengantin baru, moga bahagia sampai akhir hayat. Amin

    ReplyDelete
  7. NORASHIKIN:
    Dok berdebar juga nih. Pasal bulan Mac “my bos Dato” tuh pun nak kenduri anak dia gak. And I terlibat secara langsung. Janganlah tarikh sama nanti. Priority tu HUDA, but kalu boleh nak tolong kedua-dua sekali.



    MARINA MONROE:
    Amin.. thanks Untie.

    ReplyDelete
  8. Selamat Pengantin Baru kepada Huda Fiona dan suaminya.
    Lawa betul pengantin berbaju purple..
    Semoga sentiasa bahagia, dan semakin lama semakin bercinta bertambah erat..Ameen.
    O oh..semoga dapat anak2 ramai..Ameen.

    ReplyDelete
  9. heheh..obses betul kak AA dengan purple yer ;D



    selamat pengantin baru utk anak menakan.


    masa saya nikah 4 tahun dulu masih makan hidang bertalam....sekarang tak de lagidah..

    ReplyDelete
  10. nak teka jugak:
    hantaran tuh samada tarikh lahir ??/??/77 ataupun semua 7...

    ReplyDelete
  11. best kenduri cara lama nih, siap hidang dlm dulang, ada penanggah lagi kan. skrg byk yg buffet @ catering, acara gotong royong mcm dulu2 pun dah kurang kan.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails