Tuesday, November 22, 2011

Mereka yang Kukenali (9): ALIA memang suka makan ICE-krim...

Assalamualaikum
Thalatha
22-11-2011


Selamat ulangtahun kelahiran:



buat My Anak Dara, NUR ALIA KHALIDAH hari ini: 22-11-2011. Ke 13. Dia yang lahir pada bulan paling ujung dalam family, selepas IKA 17 Nov.



Tak banyak gambar ALIA aku ada, sebab dia memang tak suka bergambar. Kalu hala kamera jer, dia mesti lari.

Dia anak aku nomot 5. CHAK nomot 6. Ya, total 6 orang anak kengkawan.

Dia pun lebihkurang IKA gak. Diam jer, unpredictable.

******

Tak sangka sama lak besday dia dengan pakcik yang sorang nih.
Ntah ke berapa? Ke 44 ker? ke 55? hak hak hak!



Ini pic profile di blog dia: ICE KINGDOM, tapi blog tu private.

Dah lama dia tak masuk melompat di sini, tapi kat FB selalu ada.

Selamat Ulangtahun juga to ICE. Nanti gathering blogger, datang lagi yaaa!

All the best, semoga terus cemerlang!


~...SERI BULAN tahu bulan memang tidak bersinar di musim mendung, tetapi HISYAM terus menanti sinarnya untuk mengeringkan kain pelikat petak hijau ungu...~








12 comments:

  1. kek betul ke or kek google?
    hehehe happy birthday alia

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Alia..ibu buat kek sendiri ke..untuk sambut birthday alia

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Alia & Happy Birthday to me too... hahahahaaaa next year kita pi makan icecream berdua je kat ice room ye alia tp maakkkkkkkkkkkkk laaa yang kena bayar kan kan kan... hahahaaa

    ReplyDelete
  4. Azie..kek tu cantek banget... can i have it?...

    ReplyDelete
  5. ICE:
    Berani kerrrrr.....? hehehe


    Ops! itu kek Google laaa...

    ReplyDelete
  6. happy belated b'day Alia..

    sorry ya lambat wish, moga Alia sehat selalu dan jadi anak yg soleha taw!

    ReplyDelete
  7. oops sorry Alia, bukan belated, tak perasan arini masih 22 Nov hehe3..

    ReplyDelete
  8. happy birthday ALIA....yang ke 13 ya?..moga murah rezeki..di berkati Allah sepanjang hayat..Amin..

    AZIE...i salute u lah..6 beautiful anak...cayalahhh...:)i anak 3 pun dah kalut sampai berhenti kerja...anak i kata i tak tabah..hehe..

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday ALIA n Happy birthday to ICE too... :)

    ReplyDelete
  10. bestnya kalo dapat birthday kek sebijik camtu, nak makan pun sayang. anyway happy birthday to ALIA.anak2 saya pun birthday bulan november gak

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails