Tuesday, November 29, 2011

Pertemuan Blogger 18 Dis: Tempahan Tart Nenas anda...

Assalamualaikum
Thalatha
29-11-2011


Sebelum ini memang ramai blogger yang melanggan Tart Nenas dari AA. Malah yang ulang kali tempah lagi pun ada. Thanks!

Sempena Pertemuan Blogger yang bakal diadakan pada 18 Disember akan datang, ada lagi blogger yang tempah Tart Nenas. Blogger yang tinggal luar KL, sebelum ini memang sudah tempah dan kami berurusan di lokasi jauh, so kesempatan pertemuan nanti tempahan baru dibuat lagi. Terimakasih!

Maklumat dan perkembangan pertemuan tersebut, di blog KAKCIK SEROJA. Peta dan maklumat lokasi di blog Dato’ LF.



Di lokasi pertemuan nanti, insyaAllah AA akan bawa tempahan Tart Nenas yang anda sekalian tempah. Stok akan diambil beberapa hari sebelum berlangsung program. (Nak dapat yang fresh!)


Harga istimewa! Tak sampai RM20 per pek!

Sesiapa lagi yang nak order? Sila nyatakan dengan tepat berapa pek yang berhajat supaya AA dapat buat tempahan dengan tepat.

Sila isi tempahan anda di ruangan komen, atau email atau sms atau inbox di FB.

Terimakasih.



~...sepanjang minggu yang sibuk, HISYAM langsung tidak berkesempatan menegur sapa beramah mesra dengan SERI BULAN, walau berkongsi serambi dan meja makan, lalu bila Pak Utih menyapa membawa musykil ada bulan di dapur mula memalap, baru dia sedar sahabatnya itu sedang mengacah hendak merajuk lalu dia begitu berhasrat hendak mengajuk...~







20 comments:

  1. Kakcik ingat, elok juga Azie bawa lebih nanti. Manalah tahu ada yang terlepas pandang di blog, tapi teringin pula masa hari kejadian. :)

    ReplyDelete
  2. :) ye tu.....betul kata kak cik

    ReplyDelete
  3. assalamualaikom kak azie..
    ini kali teman tak mau miss!
    mau satu kotak tau.. :D

    ReplyDelete
  4. Kak, agak2 ms perjumpaan t akan ada sample utk tart nie tak?

    Wah, nak menerai aje sy nie. Membelinya tak tentu lagi.

    ReplyDelete
  5. salam... berniaga sekali tu...ada yang jual tudung tak ?

    ReplyDelete
  6. syoknya klu dpt join ...setuju dgn saranan kakcik tu...

    ReplyDelete
  7. sokong kata kakcik. saya ni sangat suka kuih tart............ahhh tempting..RM20?
    sangat berharap untuk datang tapi confirm tak dapat..aishhh

    ReplyDelete
  8. SALAM,
    DAH RASA, MEMANG BEST .... DIJAMIN HALAL !

    ReplyDelete
  9. AA..apa tunjuk gambar ni..tak sabar..dah terasa keenakan tart nenas ni..kali ni tak orde banyak..cepat sangat habis 3 tu cukup la kan..
    malu pulak ngan AA..makan ke apa..he he

    ReplyDelete
  10. kak..
    bagi kat azian (yan) 2 kotak ya,
    kalau ada rezeki saya...

    ReplyDelete
  11. boleh juga try, sebab tak pernah try makan tart ni diluar bulan syawal! haha

    ReplyDelete
  12. nampak pun sedap jeh..
    bawa lebih sajelah kak..senang :)

    ReplyDelete
  13. makcik~bujal mahu satu pek! serius.

    ReplyDelete
  14. Wahh akak kencang bisnes tart tu mesti sedap nanti nak tempah dgn akak jugaklah.

    ReplyDelete
  15. salam azie,
    dah dengar kehebatannya. kakpah nak dua.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails