Tuesday, November 22, 2011

My Love Sudah Sampai...

Assalamualaikum
Thalatha
22-11-2011

Akhirnya, bungkusan dari Terengganu yang dinanti sudah selamat diterima kelmarin. Terimakasih HAZNIZA.

Semuanya bermula dari entri ini: Novel: My Love Playgirl di Carta Nomot Satu...!


Novel yang dicari, tiba di pintu rumah.


Belum start baca lagi, sebab sedang hadap novel lain dulu.

Bukan Puteri Lindungan Bulan.

Pinjam tukar suka sama suka dengan KAKCIK SEROJA.

Dulu masa keja di booth CESB, dok pulun promote novel nih sakan-sakan. Tapi sendiri pun tak beli. Sebab aku borong buku lain dulu.

Novel ini memang antara best seller, karya hebat LIANA AFIERA MALIK. Ramai peminat novel tahu pasal novel ini. Diulang cetak berkali-kali dan setiap tahun ada saja permintaan.


***

Cerita lain: Perkembangan terkini (dari penulis yang memang dah kembang).
Sila puji sehingga kembang lagi.

Isu perpindahan ke cawangan tempat kerja ditangguhkan.

Mencik lah bila buat keputusan tapi ubah berkali-kali tanpa sebab kukuh.
Tak professional lah camtuh.

Mujur masa dia kerah soh pindah, takda orang datang malam-malam bom pejabat dia. Hahahaha!



~...hari tu kan, masa SERI BULAN terlupa menutup meja makan dengan tudung saji lalu ikan goreng dicuri kucing, HISYAM balik kelaparan dan keberangan, lalu dia berazam hendak melempar batik kesayangan SERI BULAN di becak laman tetapi hujan pula tidak turun-turun...~







15 comments:

  1. xdan nk wat entry psl my love tu...
    BPLB tu da lama khatam.. hehehe

    ReplyDelete
  2. puas hati yg dihajat dah depan mata... selamat menghayatinya

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    LF DAH LAMA SANGAT TAK BACA NOVEL. JADI TAK RETI NAK KOMEN. SELAMAT MEMBACA

    ReplyDelete
  4. Hi Aziezah, looks very interesting. That should keep you occupied before sleeping.....nothing like reading novels....
    Have fun and simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. Kenal baik dengan arwah tu...

    sangat lucu orangnya....

    ReplyDelete
  6. BRO GEDEK!:
    I baru ingat U dulu pernah berkhidmat dengan CESB. U kenal Liana Afiera?

    What U mean “arwah”??

    Dia dah meninggal kah? Saya tak pernah dengar cerita tu pun...

    ReplyDelete
  7. UNCLE:
    I seldom read novels at home.

    Baca di ofis, during my lunch time.

    Yeah, one sweet song dalam hati.
    Good night Uncle.

    ReplyDelete
  8. CA kalau tebal ..
    alamtnya ...baca depan , tengah dan belakang ... hehehehe

    ReplyDelete
  9. hati ku sudah tertarik dengan My Love jugak nih...kak, macam mane mau order

    ReplyDelete
  10. ANN ISHAK:
    Di kedai kedai buku ada banyak jual. Kak Azie order sebab kat area kerja haritu, dah sold out. So Kak Azie sebut dlm FB, kebetulan ada kawan yang ada extra 1, so dia jual. Itu cuma satu saja.

    U cuba survey kat kedai buku, harus ada.

    ReplyDelete
  11. dulu2 saya kumpul komik2 cerita pedang setiawan, raja rimba, alam perwira, dewata raya & seangkatan dengannya. huhuhu.... novel tak pernah lak

    ReplyDelete
  12. Kalaulah pejabat itu dibom! ;-)

    ReplyDelete
  13. saya pun ada gak novel bukan puteri lindungan bulan tu, tapi ntah sape pinjam, tak pulangkan balik. geram sgt

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails