Tuesday, November 22, 2011

Mesorat di Bangi...

Assalamualaikum
Thalatha
22-11-2011


Ramai sedia maklum, Ahad lalu AA menyertai blogger KAKCIK SEROJA, ACU, AKUZLE dan WANI ke rumah blogger Dato’ LF bagi berbincang tentang rancangan Gathering Blogger (KITA) yang bakal diadakan pada 18 Disember, insyaAllah.

Segala maklumat dan cerita lanjut, sila ke blog KAKCIK SEROJA dari masa ke semasa untuk perkembangan program.


AKUZLE yang datang sekeluarga, termasuk ibunya dari Kelantan, kebetulan berada di KL.
Motif snap Tart Nenas?


Akak Datin ni macam pendiam, tapi dia mesra. Senyum jerrrr.... Terimakasih ya! Rendang Ayam marbeles!




Belum masanya nak pakai apron!


Lokasi luar yang bakal menjadi tempat kita bertemu kelak.


Bahagian luar rumah. Sebelah kiri ada tempat mengambil wuduk dan juga tandas. Selesa!






Mesyuarat berlangsung dalam bilik surau merangkap bilik seminar yang lengkap. Sedikit gambaran bagi rakan-rakan.


Pengerusi mesyuarat “bidan terjun”.


Sambung makan minum selepas selesai berbincang.


Hujan lebat kan, Dato’?


Ada sesapa nak taja BBQ? Tempat bakar ada. Bawa arang, AA boleh tolong kipas!


Air pancut ni sungguh mengasyikkan. Rasa nak tadah kepala. Hehehehe!


Taktau berapa kotak eskrim yang kuar petang tuh.



Blogger WANI @ Ibu Muda. Pada hari kejadian nanti, beliau akan memulakan tugas hari pertama sebagai DJ HOTfm di Kelantan. So dia tak dapat hadir bersama nanti. Apapun tahniah dan all the best WANI!


*Pic last ni: kredit to blogger tuan rumah, Dato’ LF.


~...apalah erti sebuah pertemuan jika 90% ruang masa dipenuhi balah dan airmata yang basah, sedang yang 10% itu gurau tanpa pisau, tapi HISYAM memang pandai membuat senda membawa bahagia yang penuh renda di hati SERI BULAN...~





18 comments:

  1. Sy mcm segan lak. Mst meriah perjumpaan tu t kan sbb siap ada mesyuarat mcm nie. Arghh! Seram sejuk sy kak!

    ReplyDelete
  2. wah ... kerja2 awal sudah dimulakan oleh orang2 kuat nampaknya :) tahniah

    ReplyDelete
  3. Kagum dengan semangat blogger ni.. nak join tapi jauh.. kena tengok jadual hubby dan bajet..

    ReplyDelete
  4. Mudah2an apa yang kita rancang itu akan berjalan dengan lancar dan baik sekali (lepas ni nak blajo buat ayat yang tak skema ginilah...) ;-)

    ReplyDelete
  5. Tak sabar nk tunggu tarikh tu...saya bawak buah mcm hari tu ok kak azie...nk masak tak berapa pandai...

    ReplyDelete
  6. ngape tak ajak sekali.. saya kat semenyih jer.. kalo tahu korang kat bangi ahad lepas, sure saya singgah jap.. :)

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    TKASIH KERANA TURUT WAT-WARKAN PERJUMPAAN KITA .....SEDAP TART NENAS TU ! KENA BAWAK LAGI PD 18 DIS NANTI !

    ReplyDelete
  8. uish...gathering masa 18/12 ni mmg sesuatulah!

    ReplyDelete
  9. waahhhhh..siap ada tempat BBQ....buat kambing bbq best ni

    ReplyDelete
  10. bbq kambing best tu!
    x sabo nk tggu 18hb

    ReplyDelete
  11. memang bestkan, ada tempat bbq lagikkk. mesti meriah suasana nanti

    ReplyDelete
  12. ADA SESIAPA KEr YANG NAK TAJA BBQ?

    Sila maklumkan pada KAKCIK SEROJA.

    Terimakasih.

    ReplyDelete
  13. wahhh..tak ajak kita pun..ni yg nk merajuk ni huaaaaa....

    p/s apa kata AA syorkan ms gather tu ada sesi suai kenal..maknanya setiap blogger kena kenalkan diri dn blog masing2..

    (chewah...mcmlah NS ni ok je..pd hal kalau kena kenalkan diri mau menggigil..pulak tu ada tutttttt....hehehehe..rahsia..)ooo.tak sanggup..

    ReplyDelete
  14. sungguh komplete entri ini....hehehehe

    ReplyDelete
  15. IDA:
    Cadangan diterima dan sudah dibincangkan...

    ReplyDelete
  16. ni dekat rumah Dato' LF tu ker...alahaiii lawanya rumah

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails