Friday, November 25, 2011

Pertemuan Blogger 18 Dis: Survey dan Pendapat...

Assalamualaikum
Khamis malam JumAAt
24-11-2011


Sempena program Pertemuan Blogger yang dirancang bakal diadakan:


Sticker ni (atau nak panggil poster?) sebesar saiz A4 saja. AA belum print lagi. Saja prebiu dulu kat sini.

Ok tak camtuh? Kalu ok, AA nanti print saiz A3 dan laminate (jika hujan tak basah dan ink tak kembang). Mungkin kita boleh gantung kat pagar rumah Dato’ LF nanti sebagai tanda atau penunjuk lokasi. Setuju tak?

Sila beri pendapat. Terimakasih.

Next:


Borang yang ini, tak perlu fancy sangat, kan?

Memadai kot? Setiap blogger yang datang, akan isi maklumat di situ. Ini penting juga, untuk kita merekod jumlah blogger yang datang dan jumlah tetamu yang hadir.

Bagi yang tidak sudi (atau malu) nak boh email atau no hp, tiada paksaan. Tapi nama blogger dan url blog, please tulis la ya. Sebagai penghargaan.

Maklumat lanjut dan perkembangan lain, sila rajin-rajin jengah blog KAKCIK SEROJA.



~...setiap kali ada majlis gotong-royong di Kampung Separuh Desa, tiada perkara lain yang menjadi penting kepada HISYAM selain makan minum ala zaman silam yang sangat menambat seleranya sedang SERI BULAN berkali-kali menyakat lelaki itu sebenarnya lebih kenyang jamu mata dari sendawa jamu tekak...~









30 comments:

  1. SALAM,
    BAGUS NI AA. TKASIH BYK2 ! KALAU BOLEH,TAMBAH SIKIT SELEPAS MUSOLLAH EHSAN UTK LEBIH JELAS KEDUDUKAN LOKASI ... SEPERTI INI .... MUSOLAH EHSAN, JALAN 3/6F, BANDAR BARU BANGI.

    ReplyDelete
  2. abang sokong .. usaha dan inisiatif yang baik.

    ReplyDelete
  3. LF:
    Dato’ saya cadang nak gantung kat pagar rumah Dato’ saja. Kira dah sampai alamat pun. Hehehe... tapi takda masalah saya nak taip alamat. Boleh jerrr...



    Bang HAMZAH al-LAVENDARI:
    Tak jauh kan dari Senawang? Ramai tau yang tanya hari tu, kenapa Dato’ KomenSen tak datang?

    ReplyDelete
  4. kemungkinan ada kali ni, lama juga kita tak jumpa, kan?

    ReplyDelete
  5. maaf kak dan DLF, saya tak hadir tentunya

    ReplyDelete
  6. KUJIE!!!!!

    Lama tak jumpa. InsyaAllah, besar hati saya, KUJIE menegur di sini. Nanti dapat kita borak panjang-panjang.



    MAKSU:
    Tak mengapa. Lain kali mungkin boleh.

    ReplyDelete
  7. Kakcik setuju sangat2 Azie. Teruskan dan jgn lupa tag kakcik. :)

    ReplyDelete
  8. sabtu ni kalau takde hal saya pergi bangi usha tempat. hehehe..ok mak saya ada kat bangi skrg. sy masih belum bg keputusan nak pergi...mak saya suka surprise dgn plan dia tiba2.

    ReplyDelete
  9. setujuuu....Saya angkat tangan...

    Nnt saya bawak buah lagi mcm saya punya n3 hari ni...raga tu ehem...ehemm akak nak takkk.... Hihihi...

    ReplyDelete
  10. semoga gatering kali nie lebih ramai blogger otai turun..

    ayu doakan semuanya dipermudahkan ya

    ReplyDelete
  11. KAKCIK:
    Insyaallah. Jangan risau. Adaaaa...



    ERI-CHAN:
    Yaaa... bawa la mak tu sekali. Lagi ramai lagi meriah!
    Mak nak masak apa? hehehe

    ReplyDelete
  12. AIN NORAINI:
    Hehehehe... raga buah lagi? Uishhh malu Kak Azie, asik nak rembat raga buah.
    Tapi kalu nak bagi, takkan nak tolak kan? kan? hahaha



    AYUUUUUUU...!
    Jom la turun!
    Kami semua berbesar hati jika lebih ramai turun, tak kira otai atau tak otai. Blogger adalah komuniti yang mesra!

    ReplyDelete
  13. setuju..
    cacak satu kat simpang okay gak.

    ReplyDelete
  14. SALAM,
    DAH BELI STICKER (TAG NAMA BLOG) UNTUK DILEKATKAN DI BAJU SEMASA PENDAFTARAN NANTI . BAJU YG MAHAL2 TU, JANGAN PULAK RISAU ..... STICKER NI BOLEH DITANGGALKAN.

    ReplyDelete
  15. kak, tambah sikit. letak HARI AHAD.
    n kalu bleh letak kt jalan / lorong msk utama..
    maaf la x arif sgt jln kt bangi tu. nnt termsk plak kt umah org kawen ;-)

    ReplyDelete
  16. Kak, bt simple2 je. Tak yah fancy, color2....hiks!

    ReplyDelete
  17. ramai ker yang turun? jauhnya.. kalau tak, teringin jugak saya join..

    ReplyDelete
  18. Kakcik link ke sini, AA link kek kakcik... bagus ada persepakatan. Kakak tapi tak dapat hadir jauh sangat huhu...

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum,

    Jelesnyeeeeeee!!

    ReplyDelete
  20. kalau tak jumpa acik talipun azie je..he he

    ReplyDelete
  21. salam AA, bagus idea pasang poster tu...req gak plan lokasi ke sana dari dato'...utk kemudahan tetamu yg hadir.

    ReplyDelete
  22. Peta ke rumah datuk pun pls letak ya

    ReplyDelete
  23. salam singgah..
    tak familiar lah area bangi ni....pernah sampai rumah kak Pah tadika aulad saja...masuk ikut situ ker...

    ReplyDelete
  24. mungkin kalau kita guna size A3 lebih besar sikit kot kak z...

    ReplyDelete
  25. ati ok je kak azie

    harapnya tiadalah aral nanti
    boleh jumpa lagi :)

    ReplyDelete
  26. ada sticker name tag ke tampal kat baju ke nanti.. kalo tak de blog, boh anonymous bole.. hehehe..

    oraitt kak..

    ReplyDelete
  27. SALAM SEMUA.

    TENTANG LOKASI dan sebagainya,

    Dato’ LF akan beritahu dari masa ke semasa.

    Jangan risau.

    Lain-lain maklumat tentang menu dan persediaan makan, sila maklumkan pada KAKCIK SEROJA.

    ReplyDelete
  28. kak azie..seronoknya..dan jelesnya..thn dpn buat lagi ye..atas bln 6..blh join..hehehe

    ReplyDelete
  29. Assalam,

    Kalu free insya allah nak join juga.

    ReplyDelete
  30. stujuk sgt2... ini form kne isi b4 or semasa kejadian?

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails