Tuesday, November 29, 2011

Ingat ni blog porno ker...?

Assalamualaikum
Senin
28-11-2011


Kesimpulannya,


Yang design kad raya tu kenapa ramai lak yang view?

....rata-rata, jika entri melibatkan selebriti memang ramai pengunjung walaupun komen tak banyak.

...atau perkataan BOGEL itu yang lebih menarik perhatian? Ingat ni blog porno ker?




~...HISYAM tidak pernah merasa diri hebat melainkan selalu menerima pujian dari hampir seluruh dara yang ada di Kampung Separuh Desa, SERI BULAN tidak pernah dikeji tetapi pujian tidak ditagih kerana tertapis oleh bayang-bayang lelaki pujaan sekampung itu...~







19 comments:

  1. Biasalah ada org dok cari benda2 mcm tu kat blog. Mcm takde kerja lain yg lebih berfaedah

    ReplyDelete
  2. tarikan semula jadi agaknya kpd perkataan seumpama itu.

    ReplyDelete
  3. eh ramai plak peminat perkataan tu ye...boleje pcl taip key words 'bogel' banyak2...haha.

    ReplyDelete
  4. perkataan itu mmg sensitip..

    huhuu...

    ReplyDelete
  5. Tapi tajuk “Bogel Menuju Tuhan” tu sangat mendalam maknanya...

    ReplyDelete
  6. ada bakat jadi pakar SEO ya azie

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    KITA NI BARU SAHAJA MELANGKAH MASUK TAHUN HIJRAH YANG BARU .... MACAM2 DUGAAN HIDUP KITA !

    ReplyDelete
  8. Kita datang pun dalam keadaan bogel, kan? :)

    ReplyDelete
  9. perkataan bogel tak pe..
    jangan gambr bogel sudah la..
    heheh

    ReplyDelete
  10. AA..nasib baik selama ni kalau acik tengok..semua pasal makanan dan buah2 je..he he

    ReplyDelete
  11. sallam,

    kita datang dengan berbogel,
    kita kembali hendaknya
    biarlah berpakaian lengkap.

    ReplyDelete
  12. Lepas ni naik lagi word porno pulak hehehe

    ReplyDelete
  13. Entah hapahapatah yg di cari kat mereka ni... dyorang ni tersalah masuk blog kottt !!

    ReplyDelete
  14. Teringat pula zaman kanak-kanak di kampung dulu. Dengan geng sepermainan, suka sangat kejar-kejar dan buli ayam bogel, yang juga dipanggil ayam togel. Ayam ini, walaupun seluruh badannya berbulu, cenonggengnya tidak!

    ReplyDelete
  15. perkataan bogel ni sensitif. hahaha

    ReplyDelete
  16. Hi Azieazah, saya ta'ingat, ha ha. Never seen before. Anyway, I believe to each his or her own.
    Play with fire we can get burned.
    You keep well.
    Lee.

    ReplyDelete
  17. bogel-bogel ni memang orang suka kak.. haha

    ReplyDelete
  18. biasa la kak .. manusia mmg suka benda menda camni.

    ReplyDelete
  19. macam2 perkataan org nak cari....

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails