Tuesday, November 22, 2011

Dating Santai bersama Tart Nenas_04...

Assalamualaikum
Selasa
22-11-2011


Pagi Sabtuday lalu, seorang kenalan lama yang tinggal sepelaung dari taman aku, datang jumpa. Walaupun tinggal dekat, tempat kerja aku pun dekat dengan rumah dia, kami tak pernah jumpa di area sini. Jumpa dalam mesyuarat rasmi jer.

Kali ini urusan Tart Nenas.

Orang memberi kita menerima.

Tak sangka dapat cenderahati yang best ni.



Key chain Mickey Mouse.

Dia baru balik dari Hong Kong. Thanks atas ingatan. I like!

Blog beliau ada banyak info dan nasihat berguna yang berbeza dari lain orang. Sebagai seorang kenalan biasa, juga boleh dianggap adik, aku sangat respek Kakak ni. Dia dan suami sering ke mana-mana bersama, sangat serasi dan sejiwa.

*Kakak Sharifah Hamidah.



~...sudah lama surat tidak dihantar di bawah tempurung, ampaian bagai reput condong ke barat tetapi HISYAM yakin SERI BULAN mengerti, tanpa surat pun rasa kasih itu tidak mungkin condong ke timur atau selatan Tenggara...~








3 comments:

  1. akak apron merah, boleh bawak sikit tak tart tu nanti masa gath, anak saya mengidam! ~hahaha

    ReplyDelete
  2. keychain itu buat saya rindu Disneyland HK.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails