Friday, November 25, 2011

Maharaja Lawak Mega: Aku meroyan sensorang...!

Assalamualaikum
JumAAt
25-11-2011


Dia kena tegur oleh Chef Wan tentang sensitivity masyarakat, agama...
and double meaning!








Kumpulan dari Indonesia aku tak berani nak komen.
Nanti tak pasal-pasal ada lak yang mari bom blog aku...!

Rata-rata tak menjadi, kecuali BOBOI masih mengekalkan konsistensi.

BAWEL tu sejak dulu susah nak faham komedi depa, tapi tak pernah berada di bottom 3.

Kumpulan yang terkeluar:
HIRO.

Mereka bagus, tapi kita mencari The Best among The Best, kan?

*Minggu depan tema Muzikal.










9 comments:

  1. adeyh2..
    tgk muzik2 td..
    hehehe
    dah followed blog neiyh!

    ReplyDelete
  2. mengantukkkkkk.. heheheheh

    but, boboy sentiasa kosisten

    ReplyDelete
  3. Salam.. Che Mid tak tengok, malas nak bayar astro lebih..

    ReplyDelete
  4. stetmen pasal x nak komen grup indon tu mmg kelakar lah akak AA..
    takut kne bom??

    ;D

    ReplyDelete
  5. Kurengggg...sikit malam tadi...rasa mcm nk carik bantal jer...

    ReplyDelete
  6. Banyak pengajaran dengan Maharaja Lawak nie.. bukan senang nak suruh orang ketawa. Semasa menjadi juri bolehlah tegur itu dan ini tetapi bila di pentas susah kan.. Kalau lebih-lebih sangat boring pulak orang melihatnya..

    Walau bagaimanapun saya BOBOI dan OSBON kira ok juga lah. Harap mereka boleh sampai ke final.

    ReplyDelete
  7. betul malam tadi tak mcm minggu lepas ..

    Osbon minggu lepas best ... pantun selamba jaaa

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails