Wednesday, February 15, 2012

AMARAN: “Bukan semua entri sesuai untuk disensasikan...”

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Thalatha
14-02-2012



Luka lama masih teringat, jangan ditambah dengan duka baru dengan menitis limau di atas calar.

Bukan semua entri sesuai untuk disensasikan. Dan lebih khusus lagi, blog aku tiada apa pun yang hendak disensasikan pun. (read: nothing special)

Jika membuat kerja yang baik untuk kemudahan semua orang, dan membuat kerja yang lebih dari yang sepatutnya untuk kebaikan semua pihak, itu dipanggil “bodoh”, aku tak kisah.

Ular yang sentiasa menyusur akar itu, sebenarnya ekornya masih boleh membelit, tau.

Stalker @ gergaji dua mata: jika leka meneropong orang, jangan lupa diri anda pun diperhatikan.


*****

Tayang-tayang lunch orang malas (read: aku):


Salad Macaroni + Green Epal + Crab Stick.




~...SERI BULAN terus merajuk, HISYAM belum jemu mengajuk tetapi kenapa Mak Utih yang tetiba mengidam jeruk?...~







15 comments:

  1. adoiiiii sedapnya...meh resepi nak cuba jugak ni

    ReplyDelete
  2. Sallam Azie,

    Tak penah makan, nak juga rasa..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Usah merajuk SERI BULAN, kelak cahaya purnamamu pudar bak malam tak berseri tanpa bintang la la la

    ReplyDelete
  4. Biasalah Azie. Ada orang 'kerjanya' hanya mencari silap orang sedangkan kain yang dipakainya koyak tidak pula dia sedari. :(

    ReplyDelete
  5. hehehe.... mcm sedap jer yang dalam gambar. harus juga untuk dicuba sekali

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum,

    ada yg tersirat ni azie..apapun Allah sentiasa memerhatikan

    ReplyDelete
  7. sAlam

    Lain mcm je bunyinya...
    Tak pernah makan lagi bendu tu...sedap?

    ReplyDelete
  8. aduhai ..sedap nampaknya salam macaroni tu kak AA

    ReplyDelete
  9. azie..sedapnya..i memang suka pasta ..yummy..
    sabar bnyk2 k..:) ceria selalu..:)

    ReplyDelete
  10. Salam Kak Azie,

    Aduhai, Seribulan... saya pun not in mood jugak... Sodih!

    Nak mkn jgklah...hukhukhuk...

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Apapun, keikhlasan, matlamat dan caranya mestilah betul

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails