Monday, February 13, 2012

Tawaran ke Kelantan Lagi: Sapa nak ikut...?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
13-02-2012


Sakit jiwa aku nih. Kenapa tetiba card reader tak bleh nak baca memory card? Rosak lagi kah? Mencik!

Sabtu aku kerja luar. Kemudian ikut MyKak YANG balik rumah CIKINTO. Kami tido sana, sambil bawa CHAK mandi manda kat kolam renang di apartment CIKINTO.

MyKak YANG busy uruskan majlis walimatulurus kedua kali ini. Tarikh bertindih dengan satu lagi kawan family aku. Nanti tiba masa aku upload story dan pics.

Sebenarnya aku bercadang nak cuti agak panjang Mac nanti, since notis kerja berakhir 29 Feb nanti. Sebelum start kerja baru, aku plan nak bercuti sehingga selesai kenduri dan tamat cuti sekolah. Tapi kerana tawaran baru tiba begitu sukar dilepaskan, aku harus bermula pada 1 Mac, jadi plan cuti panjang kena dirombak semula. Tengoklah nanti.

Tawaran bercuti ke Kota Bharu hujung bulan ini pun sukar dilepaskan.



Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu. 1 Januari lalu

Jom...! Sapa nak ikut? Cuma kali ini hanya Kelantan, tidak ke Terengganu. Trip bertolak Jumaat malam dan balik semula ke KL pada Ahad. 3–5 Mac, 2012. Hanya RM150 sahaja. Sapa nak join, email me.





~...setiap kali HISYAM menyebut tentang musim bulan mengambang penuh, SERI BULAN tahu hati lelaki itu sebenarnya sedang resah gelisah, lalu SERI BULAN berhasrat hendak belanja makan Ketam Kulit Lembut kerana musim ini Ketam merangkak mencari pantai, bukan? Ahaks!...~






15 comments:

  1. x pernah lg smpai kelantan..teringin gak nk jejak kaki..padahal..sy ni duk kat trg jer

    ReplyDelete
  2. Nak ikut!

    Nanti kakcik konfemkan (mestilah kena tanya Abg Mus dulu... hehehe...)

    ReplyDelete
  3. Bestnya. boleh ke org penang nak ikut?

    ReplyDelete
  4. perghhh....cam menarik jer trip tu. cer masukkan sekali jadual lawatan & tempat2 yang akan di lawati. cam berminat jer nak ikut. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Seronok pergi Pantai Timur,kak Zai suka...

    ReplyDelete
  6. Saya pun suka suka gi sana kak azie..
    Hujung february ni saya nk kesana....

    ReplyDelete
  7. gi ramai2 ke kak? termasuk transport dan tempat tidur ke ni?

    ReplyDelete
  8. akak penat dengan jam...kelantan memang sibuk, banyak sangat kereta...

    belum pun habis tempoh, azie dah dapat kerja baru...tahniah, semoga Allah memberkati usaha dan ringgit azie.

    percayalah...berlaku sesuatu, Allah sentiasa bagi yang terbaik, itulah maksudnya hikmah.

    ReplyDelete
  9. kak azie nk blanje sy kn? kn? hehehehe

    ReplyDelete
  10. aih..lama tak ke pasar jelawat.. mak mertua baru balik dari kelantan..

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Macam nak ikut sama tapi physically tak mampu .. Teringat masa azie pergi dulu , balik bawak keropok.

    ReplyDelete
  12. kak azie jadi organizer rombongan ik kiah ni ke? apa tentatif nya? :)

    ReplyDelete
  13. wahhh lama x pi kelantan, dh berbelas tahun... tiba2 teringin!

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,
    Ini macam dah jatuh chenta dah ni...jangan lupa bawak rombongan cik kiah ke restoren cikgu ya...nak ikan keliiiiiii gorengggg hu hu hu

    ReplyDelete
  15. Tulah rasanya akak baru je pergi Kelantankan aritu? Seronok sgt le tu :)

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails