Saturday, February 25, 2012

Bloggers, Jom Lawan Bowling...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
24-02-2012


Sapa berminat nak join bowling? Samada suka-suka atau organise tournament?

Sila cadangkan tarikh, masa dan lokasi.

Jika boleh biarlah perancangan ini dibuat sebulan dua, untuk mendapat tarikh terbaik dan masa sesuai.

Rasanya, gathering blogger pun dah abih edah. Jom kita dating lagi!

Bagilah cadangan. Jika ada info tentang pakej harga, lagi baik.




Memang dah lama tak membowling.

Juara Longkang @ J-Lo belum ada yang boleh lawan aku!

*11 April, sudah diumumkan cuti sempena Pertabalan Agung. Kita boleh pilih tarikh ini, kan?




~...HISYAM mula merancang cuti...~







21 comments:

  1. sebut kata juara longkang saya tergelak sorang2 depan lappy ni kak,,saya kalau sesekali buat senaman jari gitu...mesti hubby gelak hampir terguling2 sbb laju je bola masuk longkang

    ReplyDelete
  2. akk skill bowling sy da jd 'baling ke longkang'

    menarik tu...

    apa kata sy sponsor hadiah, boleh ke? x byk tp rs nyer ... boleh la ikut kemampuan yg ada...

    ReplyDelete
  3. sya pun juara longkang jugak ;p

    bila dan dimana tu?

    ReplyDelete
  4. saya pun tak boleh harap. tak pandai main langsung

    ReplyDelete
  5. boleh je...ABK cadangkan kat sunway pyramid....walaupun tangan ABK ni sakit tapi ABK akan cuba sedaya upaya...dah lama tak main dah ni....jom jom jom

    ReplyDelete
  6. SURI SOLEHAH:
    Takpa. Yang gelak tu pun, sama dengan jerrrr... hahahahaha



    KHAIRIN:
    Terimakasih atas niat murni tu. Nanti kita pertimbangkan macamana nak adjust.

    ReplyDelete
  7. GADISBUNGA:
    Kenapa dear? Takut tergolek masuk longkang? hahahahaha




    KASIH IBU:
    Sama ler kita. Nanti sila rampas piala J-LO tu dari Kak Azie tauuuu! hahahaha



    AKU BUDAK KLANG:
    Ahaa... ni mesti handal bowler nih. Jom!

    ReplyDelete
  8. Errrr... Dulu tiap malam bowling..
    Skarang skill dah ke longkang... Hehe!!

    ReplyDelete
  9. Malam tadi kami sekeluarga main kat Wangsa Walk. Azie dan rakan2 main kat mana tu?

    ReplyDelete
  10. waa sure meriah .. ieda dah lama x main bowling .. agaknye kalau main ade ke laut agaknyee ;)

    ReplyDelete
  11. longkang pn longkang la, janji hepiiii!!!!!

    ReplyDelete
  12. kalau lah sihat, sure i dah join.. sukaa

    ReplyDelete
  13. DERU OMBAK:
    Bila lagi nak asah skill? Ini lah masanya.



    YUNUS BADAWI:
    Saya jarang main. Tapi jika ada masa, saya ke Alamanda, or Seri Petaling or Ampang Bowl, di Times Square jer.

    ReplyDelete
  14. IEDA:
    Sama le kita. Lama tak main. Dulu kerap pun, idak juga handal pun. Ke longkang jer lebih.



    MZA:
    Yang penting boleh gelak gelak dan sorak menyorak! hahaha

    ReplyDelete
  15. ERI-CHAN:
    Baru jumpa komen U dlm spam.

    Tak pandai main takpa. Asal pandai sorak. Boleh jerrrr!

    ReplyDelete
  16. KAK AYA:
    Sama la kita. Jangan risau. U sorak I, I sorak U. hehehehe

    ReplyDelete
  17. Bak kata orang Perak 'tangan kakcik ni pengko', membaling takkan lurus punya! :)

    ReplyDelete
  18. KAKCIK:
    Sebab saya pengko jugak la yang saya menang Juara Longkang tuh. hehehe

    ReplyDelete
  19. Halo semuanya

    Nama saya FRADESY RIRITIA, saya dari Indonesia, saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda semua yang sebenarnya, semua orang yang Anda lihat posting mereka di blog dan situs web ini adalah pencuri (PENCURI), saya telah menjadi korban cerita mereka dan mereka telah menghancurkan hidupku.
    Saya di sini bukan untuk bercerita tentang bagaimana saya ditipu dan bagaimana saya kehilangan banyak uang karena mereka.

    Saya di sini untuk memberitahu Anda PERUSAHAAN PINJAMAN yang benar dan satu-satunya yang dikirim ALLAH untuk mengubah hidup saya, mereka SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL, mereka adalah satu-satunya perusahaan pinjaman asli yang diakui dan didanai oleh BANK DUNIA.

    Mereka adalah satu-satunya perusahaan pinjaman asli, mereka memiliki syarat dan ketentuan pinjaman yang cukup besar, untuk memahkotai semua pinjaman mereka terjangkau dan cepat dicairkan tidak seperti perusahaan palsu lain yang Anda lihat di sini secara online yang akan mengambil uang Anda tanpa mencairkan pinjaman Anda,
    Tolong jangan tertipu oleh penguji yang memiliki nomor indonesia dan whatsapp, mereka semua scammer, bagaimana bisa perusahaan perseorangan memberikan pinjaman ?, itu pertanyaan pertamamu orang-orangku.

    Rekan-rekan saya di Asia, saya mohon Anda untuk mendengarkan saya karena saya bersumpah kepada Anda dalam nama Allah, bahwa saya mengatakan kepada Anda semua yang sebenarnya, PINJAMAN HIBAH SEMUA GLOBAL, perusahaan adalah satu-satunya perusahaan yang dapat diandalkan dan mereka akan memastikan Anda menerima pinjaman Anda setelah Anda menyelesaikan proses pinjaman sesuai kebutuhan.
    Mengapa Anda tidak berada di antara kabar baik ini dengan menghubungi mereka segera jika Anda SANGAT TERTARIK untuk meninggalkan perjuangan finansial Anda dan untuk meningkatkan taraf hidup Anda, berikut adalah EMAIL mereka allglobalgrantloan@gmail.com.

    Anda sangat bebas untuk menghubungi saya di email saya fradesyriritia12@gmail.com untuk informasi lebih lanjut, saya akan senang mendengar Anda berbagi cerita kebahagiaan Anda sendiri.
    Terima kasih semua, dan semoga ALLAH memberkati SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL karena telah memberikan saya kegembiraan baru ini.

    NAMA Perusahaan: SEMUA PINJAMAN HIBAH GLOBAL EMAIL Perusahaan: allglobalgrantloan@gmail.com. Whatsapp Perusahaan: +1 (301) 971-4445 Email Saya: fradesyriritia12@gmail.com

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails