Saturday, February 25, 2012

Bloggers, Jom Lawan Bowling...!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
JumAAt
24-02-2012


Sapa berminat nak join bowling? Samada suka-suka atau organise tournament?

Sila cadangkan tarikh, masa dan lokasi.

Jika boleh biarlah perancangan ini dibuat sebulan dua, untuk mendapat tarikh terbaik dan masa sesuai.

Rasanya, gathering blogger pun dah abih edah. Jom kita dating lagi!

Bagilah cadangan. Jika ada info tentang pakej harga, lagi baik.




Memang dah lama tak membowling.

Juara Longkang @ J-Lo belum ada yang boleh lawan aku!

*11 April, sudah diumumkan cuti sempena Pertabalan Agung. Kita boleh pilih tarikh ini, kan?




~...HISYAM mula merancang cuti...~







20 comments:

  1. sebut kata juara longkang saya tergelak sorang2 depan lappy ni kak,,saya kalau sesekali buat senaman jari gitu...mesti hubby gelak hampir terguling2 sbb laju je bola masuk longkang

    ReplyDelete
  2. akk skill bowling sy da jd 'baling ke longkang'

    menarik tu...

    apa kata sy sponsor hadiah, boleh ke? x byk tp rs nyer ... boleh la ikut kemampuan yg ada...

    ReplyDelete
  3. sya pun juara longkang jugak ;p

    bila dan dimana tu?

    ReplyDelete
  4. saya pun tak boleh harap. tak pandai main langsung

    ReplyDelete
  5. boleh je...ABK cadangkan kat sunway pyramid....walaupun tangan ABK ni sakit tapi ABK akan cuba sedaya upaya...dah lama tak main dah ni....jom jom jom

    ReplyDelete
  6. SURI SOLEHAH:
    Takpa. Yang gelak tu pun, sama dengan jerrrr... hahahahaha



    KHAIRIN:
    Terimakasih atas niat murni tu. Nanti kita pertimbangkan macamana nak adjust.

    ReplyDelete
  7. GADISBUNGA:
    Kenapa dear? Takut tergolek masuk longkang? hahahahaha




    KASIH IBU:
    Sama ler kita. Nanti sila rampas piala J-LO tu dari Kak Azie tauuuu! hahahaha



    AKU BUDAK KLANG:
    Ahaa... ni mesti handal bowler nih. Jom!

    ReplyDelete
  8. Errrr... Dulu tiap malam bowling..
    Skarang skill dah ke longkang... Hehe!!

    ReplyDelete
  9. Malam tadi kami sekeluarga main kat Wangsa Walk. Azie dan rakan2 main kat mana tu?

    ReplyDelete
  10. waa sure meriah .. ieda dah lama x main bowling .. agaknye kalau main ade ke laut agaknyee ;)

    ReplyDelete
  11. longkang pn longkang la, janji hepiiii!!!!!

    ReplyDelete
  12. kalau lah sihat, sure i dah join.. sukaa

    ReplyDelete
  13. DERU OMBAK:
    Bila lagi nak asah skill? Ini lah masanya.



    YUNUS BADAWI:
    Saya jarang main. Tapi jika ada masa, saya ke Alamanda, or Seri Petaling or Ampang Bowl, di Times Square jer.

    ReplyDelete
  14. IEDA:
    Sama le kita. Lama tak main. Dulu kerap pun, idak juga handal pun. Ke longkang jer lebih.



    MZA:
    Yang penting boleh gelak gelak dan sorak menyorak! hahaha

    ReplyDelete
  15. ERI-CHAN:
    Baru jumpa komen U dlm spam.

    Tak pandai main takpa. Asal pandai sorak. Boleh jerrrr!

    ReplyDelete
  16. KAK AYA:
    Sama la kita. Jangan risau. U sorak I, I sorak U. hehehehe

    ReplyDelete
  17. Bak kata orang Perak 'tangan kakcik ni pengko', membaling takkan lurus punya! :)

    ReplyDelete
  18. KAKCIK:
    Sebab saya pengko jugak la yang saya menang Juara Longkang tuh. hehehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails