Wednesday, February 15, 2012

WW: “Pendamkanlah rahsia hatiku ini di hatimu...”

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rabu
15-02-2012








Tayangan bulan lepas, tengok time, kul 12.34 tengah malam.


*Dilwale Dulhania Le Jayenge (English: The Big Hearted Will Take the Bride). Inilah part paling I suka tentang filem ini. Part “pertunangan” yang sangat sweet...~






~...bukan setakat memendam rahsia hati ke dalam hati, juga berhasrat merendam kepala ke dalam sungai, juga membenam duka di lubuk tempayan serta menanam pilu di tanah sebelah baruh agar semua rasa dan Anganan-Jenin HISYAM dan SERI BULAN hanya mereka berdua yang bernama manusia, yang tahu...~








12 comments:

  1. sya gila kuc hotahe dan man saja
    lain lain tak berapa tahu
    sbb masa keluar semula cerita tu sya melayan sampai nagis
    heheheh...

    ReplyDelete
  2. huhu.... TERtengok jugak itu ari

    ReplyDelete
  3. semua filem era hujung 90an mmg ayu minat...

    ReplyDelete
  4. gua layan gak ceritani dulu..masa tu gua sekolah

    ReplyDelete
  5. vahhh vahhhh
    layan datuk shahrukh gituuu! hehe

    ReplyDelete
  6. hehe..layan hindi..suri zaman mithun dulu ada tengok jugak..sekarang ni mcm tak minat pulak..huhu
    -k.azie,nk tergelak pulak bc k.azie goreng pakai majerin..tak tpk pulak masa minyak tak dak hari tu hehe

    ReplyDelete
  7. selamat malam kakakku,
    mana menghilang hari ini>>

    ReplyDelete
  8. antara citer2 hindi terhebat... lagu2nyer mmg best

    ReplyDelete
  9. Wajib tenguk ni..nsb baik azie ingatkan

    ReplyDelete
  10. Habis la... hindustan lagi la nampak nya

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails