Monday, February 13, 2012

Mee Rebuih bersulam Cendol, sambil...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Senin
13-02-2012


Lunch yang ntah apa-apa, tapi alhamdulllah.



Mee Rebuih.

Cendol pun ada, tapi malas nak snap.

Layan... sambil membayangkan cemana rupa dan gaya BOS baru aku pada 1 Mac nanti.

Berubah kah dia?


*aku ada ramai bos, dulu sejak zaman anak dara sehingga sekarang. Tapi sehingga hari ini aku tetap suka berBOSkan seorang lelaki itu, yang berani mengkritik dan pandai mengimbangi keadaan bila ada masalah. Yang best, dia sanggup hentam aku sekali. Bukan dia kisah pun apa aku rasa. Dan aku pun tak lalu dah nak berkisah apa-apa... KEBAL.






~...sejak bila HISYAM jadi peminat Kek Cawan, adakah kerana setelah melihat SERI BULAN menjadi peminat awan?...~













7 comments:

  1. Mee rebus, cendol dan boss? kombinasi yg rumit..makan dulu, fikir pasal boss kemudian k.

    ReplyDelete
  2. Uiittt....mee rebus kat maner tu???

    ReplyDelete
  3. Mee rebus itu nampak menyelerakan.

    Bos baru? Tapi dari pertanyaan 'berubahkah dia?', bagaikan Azie telah lama mengenalinya. :)

    ReplyDelete
  4. Agaknya BOS lelaki yang disukai tu siapalah, ya? Tentu rahsia. Bukan bos kat rumah, kan?

    Memang nampak ump mee rebus tu!

    ReplyDelete
  5. KAK HANI:
    Kombinasi yang rumit tu yang kena juga fikir. Adehhh..



    AKAK:
    Tapau dari Pandan Jaya. Jualan dari van saja.

    ReplyDelete
  6. KAKCIK:
    Aha... bijak la makcik kita ni. Sabar. Nanti pasti akan dibocorkan juga cerita ini.



    KHAIRIN:
    Tu tapau dari van pasembor di Pandan Jaya.



    TEMUK:
    Saya lebih suka berboskan lelaki berbanding bos perempuan.
    Jika di rumah, BOS itu tentulah paling disukai. hehehe

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails