Sunday, February 5, 2012

Keyboard mengong...!!

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
05-02-2012



Masih cuti. Aku nak update blog, tapi keyboard aku macam mengong. Untuk taip entri sependek ini, aku terpaksa copy beberapa characters sebab bukan semua yang aku taip keluar. Banyak tak menjadi.

So, tangguh BW sehingga aku tukar keyboard baru. Arghhhh....!

Panas sepanjang hari. Ujan cuma beberapa minit.

Layan...:

Teh Ais dari Mamak Kaya. Enak pekat manis lemak berkrim...!
*
pic snap sendiri, tak cilok orang punya




~...HISYAM tu mentang-mentang sudah kebah demamnya, bukan main eksyen lagi, melepak di kedai menyarap Nasi Lemak Lauk Janggut Sotong langsung tidak mempelawa SERI BULAN...~






19 comments:

  1. Teh peng..
    Haha.. Sabo Azie sabo...

    ReplyDelete
  2. selamat mencari keyboard baru.

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Nakkkkkkkkkkkkkk, teh tarik bungkus...

    ReplyDelete
  4. dah sampai time die keyboard tu kak. mmg die mintak kena ganti tu :)

    ReplyDelete
  5. Assalam AA..acik nya keyboard ok..line yang mengong he he..

    ReplyDelete
  6. Teh ais...
    Pekat .. Kow..kiw punya..
    Mmg boleh bg hilang ketagih....

    ReplyDelete
  7. Teh Beng.... paling sesuai diminum ketika waktu haus & juga panas terik. Nyaman jer..... huhuhuu

    ReplyDelete
  8. teh beng kaw!hehe

    sabar ye kak..kena cari keyboard baru tu

    ReplyDelete
  9. sedap teh ais tu.minum time panas-panas.memang terbaiklah

    ReplyDelete
  10. Salam,
    Kalau masalah keyboard, taklah berat sangat .. mudah dapat dan harganya tak memberatkan

    ReplyDelete
  11. keyboard pun mintak cuti lah tu azie...

    ReplyDelete
  12. teh ais tu memang memikat kalbu....

    ReplyDelete
  13. keyboard tu dah macam tgn untuk koputer kan..

    ReplyDelete
  14. teh beng pernah tumpah atas tu ke hehe

    ReplyDelete
  15. Hisyam ingin menjadi 'bujang' sekali sekala tanpa Seri Bulan di sisinya heheheheh

    ReplyDelete
  16. hahaha..tetap gigih menaip entri.. ini yang dicari.

    ReplyDelete
  17. terbukti kesedapan dari bentuk fizikalnyer...nyamannnnn!!!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails