Sunday, February 12, 2012

Iklan Apakah...?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad
12-02-2012


Aku jumpa iklan “bengong” ni kat bus stop pagi JumAAt hari tu.



Ada sesapa nak try call? Bahasa apa yang menyambut? hehehehehe!




~...kerana sekarang musim bulan mengambang penuh, HISYAM tidak lagi membawa jamung ketika ke surau kerana bimbang membahang hingga ke tangan, lalu SERI BULAN dengan rela hati menjadi peneman jalan pulang dari surau dengan diiring mata penuh cerah lagi bening Pak Utih dan Mak Utih...~








10 comments:

  1. kalau tak Indon, Myanmar...


    pernah nak beli ikan Terubuk tengok tanda harga jadi ikan Telebok.. yang ini Nepal punya kerja...

    ReplyDelete
  2. hahaha....buat habis kredit jee call nanti....;)
    pandai pula dia buat iklan errrkkkk..

    ReplyDelete
  3. halo ,
    ada tak bilak sewa
    untok 10 oreng.
    iya . ini untuk famaly .
    famaly nya 10 orang .

    gitu....
    haha :P

    ReplyDelete
  4. "DIA" dah jadi tuan rumah? Huhuhu... kakcik pun tiada bilik/rumah untuk disewa!

    ReplyDelete
  5. kak azie,

    konpem mat bangla! kat sini byk mat bangla... mmg rupa itu lah ayat bhs melayu mereka... hehe

    ReplyDelete
  6. Uish, bahaya ni... ntah sapa2 ntah...ejaan pun salah... Tatuuut!

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails