Wednesday, December 21, 2011

Pertemuan Blogger 18 Dis: Kasi Perabis Gambar...

Assalamualaikum
Rabu
21-12-2011



Memang sengaja pilih yang gelap!


Bacaan doa selamat



Dibawa oleh Ustaz Latif, yang juga membacakan doa selamat dan mengimamkan solat Zohor berjemaah kami hari itu.






Aku suka melihat cara Dato’ LF memegang tangan PAKCIK LIE.


Kemudian pegang pula tangan suami ACIK ERNA. Mesra sungguh!


AA ada di situ tapi tak nampak? Hahahaha mujur hidung sikit mancung!





Banyak gambar ni, anak saya ALIA yang snap.


Banyak kali kami test nak snap kamera dia dgn tagname. Ini hasil yang terbaik!


Senarai pendaftar rasmi:

Dato LF > http://luahfikiran.blogspot.com/
KAKCIK SEROJA > http://kakciknurseroja.blogspot.com/
AA > http://azieazah-aa.blogspot.com/
MAMAWANA > http://nurqasehbiz.blogspot.com/
AKUZLE AYU > http://www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/
WANA > http://one-na71292.blogspot.com/
RAZIK > http://mrazqi88.blogspot.com/
GEDEK > http://www.blogbeginsatforty.com/
FITRI SENIN > http://fitribintisenin.blogspot.com/
HANIS AZLA > http://hanisazla.blogspot.com/
KHAIRANI > http://aniesandyou.blogspot.com/
YANA > http://senansikahati.blogspot.com/
PCL > http://villakejora.blogspot.com/
MAMADIANA > http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/
IDA NYANYISUNYI > http://nyanyisunyi-nyanyisunyi.blogspot.com/
ANAA > http://cerita-anaa.blogspot.com/
FARA > http://mommyfara.blogspot.com/
AINA > http://juneaina.blogspot.com/
ATI MASRIF > http://wanati.blogspot.com/
KAK PAH @ IBUNDO > http://auladjannah.blogspot.com/
BUJAL X > http://matcham-matcham.blogspot.com/
DADDY ZIYYAD > http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/
GADISBUNGA > http://www.gadisbunga.com/
KELLA MATHARI > http://kellazule.blogspot.com/
UNTIE MARINA MONROE > http://nan-salleh.blogspot.com/
PANGLIMA MUDA > http://pakdinrasa.blogspot.com/
AIN NORAINI > http://ainnoraini.blogspot.com/
ATUK-PHD > http://atuk-phd.blogspot.com/
HAPPY IRFA > http://happyirfa.blogspot.com/
ACIK ERNA > http://mak3hero.blogspot.com/
AZEEDA > http://mawaddahwahab.blogspot.com/
CIKINTO > http://cikinto.blogspot.com/ *sori berlori, tak perasan!

Mengikut rekod bertulis, hanya 29 orang yang mendaftar, tapi AA dapat kesan ada 2 orang yang hadir tetapi tidak mendaftar. Samada nak kene cubit dengan aku, atau si jaga meja kaunter tu dah lari dari tugas! Nak kene niiii....!

*Saya tambahkan nama GADISBUNGA dan MATHARI dalam senarai di atas. Bagi yang tercicir namanya, sila maklumkan ya, please.

Sekian lapuran saya untuk Pertemuan Blogger di Musollah Ehsan pada 18 Disember, 2011. Secara peribadi, saya mengucapkan setinggi terimakasih dan penghargaan buat Dato’ LF sekeluarga, juga buat para teman blogger yang hadir memeriahkan. Serta sokongan semangat dari sekian ramai para blogger lain yang turut menjadikan pertemuan ini sesuatu yang bermakna dan menceriakan!

Tahniah buat anda dan diri sendiri!

Rancangan untuk next gathering, saya rasa eloklah selepas 3 bulan. Tunggu sampai habis edah, kata orang. Hahahahaha!





~...semasa disogok cerita karut tentang nikah-curi-senyap si HISYAM sepanjang cuti hampir dua minggu, SERI BULAN tidak pasti hendak ketawa atau guling hentak kaki kerana seluruh warga Kampung Separuh Desa tidak pernah tahu HISYAM hanya mahu kahwin sekali dan sekali itu sudah ada ikat-janjinya...~







30 comments:

  1. Kakcik nampak nama GB dan MATHARI dalam senarai Azie tu... ke cemana? :)

    ReplyDelete
  2. Oooo... dah faham, diaorang tak tulis sendiri ya? Macamana diaorang boleh dapat tanda nama tanpa mendaftar, ya? ;-)

    GB tu - masa kat rumah kakcik pun dia tak daftar. memang nak kena babab!

    ReplyDelete
  3. KAKCIK:
    Diaorang daftar online, jadi tag memang Dato dah buat siap-siap.

    Depa main amik pakai jer. Memang nak kene rotan bebudak tuh!

    ReplyDelete
  4. GB tu terlalu excited tu pasal lupa nk daftar..

    ReplyDelete
  5. nama saya pun x ada....sila tambah :) actually masa nak tulis nama tu, Kak Ayuzle ckp kertas tu dah naik ke atas. Dah tak ada lagi kat meja tuh. Tinggal sticker je. Tu yang xdan tulis tuh :)

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    KITA BERSYUKUR AZIE .... SEMUA BERJALAN DGN LANCAR ... SEMUA KITA TERLIBAT MENJAYAKANNYA .. BAGAIMANAPUN, NAK UCAPKAN TERIMA KASIH KHAS KPD KAKCIK, AZIE AND THE GANG .. LF DAN ISTERI HANYA MENYEDIAKAN TEMPAT YG SUDAH TERSEDIA.

    KALAU BOLEH, SENARAI NAMA YG HADIR TU BERSERTA DGN NO HANDPHONE, KITA KIRIM SECARA EMAIL KEPADA MEREKA.

    NEXT GATHERING ...SETUJU TUNGGU HABIS EDAH (TEMPUH EDAH LF PENDEK JE ... KA,KA)...RUMAH LF SENTIASA TERSEDIA DAN MENUNGGU.

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    SINGGAH LAGI, TERLUPA TADI .. GAMBAR2 DALAM N3 INI, INSYAALLAH LF AKAN MASUKKAN DALAM ALBUM

    ReplyDelete
  8. ada eddah gak yer gathering ni.. =}

    ReplyDelete
  9. complete.. A++ untuk laporan akak yg serba lengkap ni..

    ReplyDelete
  10. Oohhhh..baru saya tau itu rupa rupanya husband acik erna...

    Laporan ni boleh dapat pujian...ekekekeke

    ReplyDelete
  11. x pe next time gathering tkr jd 92 org!

    ReplyDelete
  12. alamak..... pakdinrasa.blogspot.com kat mana ya.....panglima muda punya tu

    ReplyDelete
  13. Memang rugilah saya tak datang. Malu sebenornyer. Tak penah hadir gathering blog, yang hadir gathering makan ikan bakar kat Tangling. Itupun kengkadang ada kengkadang tak ada.

    Akak, Apron tu dah jadi trademark akak yer. Comel apron bunga bunga tu.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. seronok walopun smpai lmbt! TQVM Dato' & Datin for having us meneghojah segala ceruk rmh.. heheheh :)

    ReplyDelete
  15. yes......
    nie nak bagi pujian kat kak AA

    so complited.. i like...

    ReplyDelete
  16. nak buat macam mana, urusetia multitasking.. kejap kat meja pendaftaran, kejap susukan anak, kejap makan, kejap amik gambo...hihi..

    apapun kak azie, nak tabik springgggg kat akak, kakcik, abang mus, ayu, acu, sebab bertungkus lumus menjayakan gathering ni.. tak lelah berulang alik dari ampang dan shah alam ke bangi.. bukan dekat tu.. uol memang mantopp.. :)

    ReplyDelete
  17. eh... dah daftar dah.. tapi kak ayu tak suruh tulis nama pun! hehehehe.. kak ayu.. ampun...=p

    ReplyDelete
  18. cikinto n anaa.. tengsss 4 clearing the cloud.. den senirik suda lupa..meh2 grup hug...hihiihih... kella, ahkak dh blur2 masa tuh....eyyy, nak kener cubit neh...ahahahah

    ReplyDelete
  19. chopppp3.... takkan dh abeh, kak azie weh... hangat lagik neh...ker nk cepat perabih edah? hahahhah

    ReplyDelete
  20. dari mana hendak ke mana,
    tinggi rumput darilah padi;
    bulan mana hari yang mana,
    dapat pulak berjumpa lagi ?

    ReplyDelete
  21. syabas kak azie
    ada list tu boleh kita gi
    ziarah sape2 yg tak kenai lagi

    ReplyDelete
  22. kenapa dato' LF tak sudi pegang tangan saya...?

    tak puas hati!

    ReplyDelete
  23. Dato' taknak pegang Gedek ada sebab tuh...haha.

    ReplyDelete
  24. aiyaaaa!! nk tumpang gelak...ahahahah

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails