Wednesday, December 7, 2011

WW: Kisah berkaitan dari lokasi yang berlainan...

Assalamualaikum
Rabu
07-12-2011


Sibuk!






*Jommmm borong buku....!
MPH Karnival, Exhibition Centre, Mid Valley Bangsar.

AA akan berada di booth CESB Lot 1008–1010, mula 9–11 Dis (Jumaat, Sabtu, Ahad) 10.00am–10.00pm.



~...bukan Mak Utih tak pesan, malah Pak Utih sudah beramaran, jangan diusik air kolam yang tenang, tapi degil SERI BULAN sama ketegaq dengan HISYAM, lalu bila tangan dipagut haruan sebesar paha, orang tua berdua itu rasa seperti hendak menyekeh anak muda berdua itu pula...~






16 comments:

  1. panjang nya tangan....

    (bukan panjang tangan)

    ReplyDelete
  2. wow...sukanyer colek mencolek niii...

    ReplyDelete
  3. kacang dalam kuah tu memang tak leh blahhh...dah kembang pipi tengok mempelam tu erkkk mangga...

    ReplyDelete
  4. ok kak jumpa kt MPH! set! jgn lari plak kalu jumpa sy!

    ReplyDelete
  5. Kak AZie nak tahu tak.. Nida bila ternampak je gambar2 dalam entri ni terus skrol laju-laju ke bawah.. tak sanggup nak menyaksikannya... uwaaaaa sebaldi air liur dah ni)

    ReplyDelete
  6. tengok buah mangga dan cicahnya itu buat saya terliur ... huhuhu

    ReplyDelete
  7. wah!... terliur tgk colek mempelam tu

    ReplyDelete
  8. Meleleh air liur kak Zai tengok mangga dan kicap tu.

    ReplyDelete
  9. sampai ke tu kak azie..nak chek tolong petik kan ke mempelam tu...
    hehe...

    tapi..sebijik tu harus bagi chek la ye...haha

    ReplyDelete
  10. gambar yang last tuh memang peberet. nih yang buat tak senang duduk. nak kena cari gak la petang nanti

    ReplyDelete
  11. sy akan terlepas pesta buku ni... will be on holiday klu tak nak juga jelajah mid valley dgn anak2 ;-)

    ReplyDelete
  12. Makkkkkkkk! Kecur liur sy! Tibe2 jdk ngilu kat gg!

    ReplyDelete
  13. sedap ni kak....cecahh uishhhhh

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails