Thursday, December 1, 2011

Dating Santai bersama Tart Nenas_05: Puan Sri Dewi...

Assalamualaikum
Khamis, malam JemAAt
01-12-2011


Dah lama tak dengar khabar sahabat kami yang sorang ini. Lebih setahun tak jumpa, tak contact, atau tertembung di mana-mana.

Dalam gathering Tangling 2,3x dalam tahun ini pun, dia tak berkesempatan hadir.

Tapi 2 hari lepas dia sms, nak order Tart Nenas.

Dating pun berlangsung tengahari tadi.

Lunch bersama.


Ikan bakar, ulam-ulaman. Patutlah dia sentiasa awet muda dan cun. Maklum anak mami!




Tak sangka dapat cenderahati pula.

Tapi masa cuma sejam, tak banyak yang dapat kami borakkan.

Bagi teman-teman yang masih ingat si anak mami ni, beliau berkirim salam.

Terimakasih Puan Sri Dewi.







5 comments:

  1. dah lama tak jumpa tu sure leh borak panjang kan kalau tiada kekangan masa.

    ReplyDelete
  2. Makan kat medan selera TPCA ke? :)

    ReplyDelete
  3. YAN:
    Sebenarnya memang macam2 nak cerita, especially perkembangan anak-anak masing-masing. Tapi, masa sungguh cemburu. Kami masing2 bekerja, limit time.



    KAKCIK:
    Tidak.
    Kat Kedai Ikan Bakar Muar, near Jusco saja.



    CHE MID:
    Tengok yang mana? Ikan bakar kah? Sambal belacankah? :)

    ReplyDelete
  4. Sallam Azie,

    Menjadi lapar laa plak perut saya ini tengok ikan bakar dengan sambal belacan tu.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails