Tuesday, December 13, 2011

Bila..

Assalamulaikum
Selasa


Bila kaki sakit, hati sakit: seluruh jiwa turut sakit.

Badan sakit, minda ikut perit.

Andaian menjurus tuduhan adalah ibarat hukuman.

Lalu, percutian antara jalan penyelesaian. Ya... antara.


~...HISYAM... HISYAM...~






12 comments:

  1. Kak Azie... bila saya sakit segala badan.. jawapannya makan pil panadol kemudian tidur...

    ReplyDelete
  2. Azie hendak bercuti ke mana tu? Balik sebelum Ahad (18/12) tau. :)

    ReplyDelete
  3. apa yang di buat sampai sakit2 badan tu kak... semoga akak cepat sihat.. dapat jumpa di perjumpaan tu nanti =)

    ReplyDelete
  4. Klu cuti melegakan, apa salahnya kan?

    ReplyDelete
  5. Bercutila kak.....rehatkan badan. Enjoi Sikit2..Ehe

    ReplyDelete
  6. bermula dari hati yang sakit...semua anggota badan pun turut sakit....
    benci la kalau jadi macam tu..huhu

    ReplyDelete
  7. kalau saya ubatnya tidooo...

    nak gi bercuti..bestnya...tapi jgn lame2 tau..pesanan same mcm kakcik jugak...

    ReplyDelete
  8. kadangkala balik dari bercuti, badan pun sakit sakit tau..:P

    ReplyDelete
  9. kadang2 kita mmg perlukan percutian...

    ReplyDelete
  10. gi kemeren hailen kak.

    tak pun fraser's hill.

    tak pun pd.

    tak pun bukit tinggi.

    even tg karang pun best, ada sawah.

    hihi~

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails