Monday, December 26, 2011

Pehal plak nih?

Assalamualaikum
26-12-2011
Senin, masih cuti. Malam...



Tadi petang, aku cuba linkkan satu url kat page di FB.

Dok error dan minta aku masukkan code. Aku layan. 4,5 kali asyik tak ngam code.

Last-last, dia bagi ini:



Locked?
Heeeeee.... nak update page sendiri pun banyak mengada!
Padahal aku update status tu seminggu sekali pun payah.

Adehhh... matilah aku nak jawab dengan ‘BOS’ aku tuh. (dia belum tahu, sebab bercuti luar kawasan)
Kami selalu mesorat online di group FB. Nak buat lapuran PERSADA pun di FB gak.
Aku harap “temporary” itu tidaklah terlalu lama.

Ada sesapa tahu kes sebegini?




~...HISYAM masih dalam hutan dara agaknya, entah berapa pikul hasil buruan bakal disandang pulang lalu SERI BULAN mula bersiap merebus ketupat palas tidak beralas, rendang daging tidak berkambing kerana rindu sendu tidak berani mengadu...~







14 comments:

  1. salam

    Moga kesejahteraan ke atas AA dan keluarga.

    ReplyDelete
  2. salam kak azie.. singgah memalam kat sini..
    kes fb tak penah terjadi pula.. tapi kat blog dah berkali jkali jadi! mahu tak cuak..

    esok2 ;ok kot tu.. =)

    ReplyDelete
  3. tu la kak..tekejut gak td bila nk share dia suh masukkaj code lak..huhu tp ok je td pas masuk code tu..tak jadi lak masalah cemni

    ReplyDelete
  4. Persada tu hapa?

    (ya... entri Dec 26 tu kat permaisuri)

    ReplyDelete
  5. kat fb x penah jd, tp bila blog kena mmg gelabah sungguh... puas godek2...

    ReplyDelete
  6. Salam, tak pernah pulak terjadi begini...risau jgk ek... anyway nice blog... kata-kata madah yg bwh tu sangat indah, mendalam maksudnye tu... follow di sini~

    ReplyDelete
  7. akak dah lama x online FB

    huhuh susah juga kalau hal2 kerja melibatkan FB nie .. kalau buat hal mcm mana ??

    ReplyDelete
  8. kenapa boleh mcm tu ya kak azie??

    hmm saya takde pengalaman serupa, harap2 esok lusa oklah ya..

    ReplyDelete
  9. Eh, mcm ne nak mskkan link blog dlm FB? Dulu ada button link. Skg sy pun tatau mcm ne...

    =(

    ReplyDelete
  10. tak mahir sgt FB ni kak
    blog pernahlah terjadi hari tu :)

    ReplyDelete
  11. mark zuckerberg salah minum kopi tuh!

    ReplyDelete
  12. suka yang last part tuuuu....yg problem tu, tak dapek nak nolong, sebab den pun buta IT

    ReplyDelete
  13. nak tolong, tapi tak arif.. minta maaf ye kak..

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails