Sunday, December 11, 2011

Sama-sama Kasih...

Assalamualaikum
Ahad
11-12-2011


Salam hari minggu. Bercuti?

Wahhh bagi Selangorian, pasti dapat bercuti lama sehingga esok sempena cuti Keputeraan Sultan Selangor yang jatuh pada hari ini, kan?

Ke mana gerangan?

Nanti AA baca di blog anda sekalian. 2,3 hari ini memang tak tersempat langsung nak menjengah banyak, cuma 1,2 blog saja. Bila keadaan dah reda, pasti menjengah. I promise!

Ada juga rakan blogger yang datang berjumpa di booth semalam. Tapi biarlah beliau yang menulis dulu. AA memang tak sempat.

Juga beberapa sms bertanya khabar. Terimakasih juga kepada yang call, termasuk blogger HAZREY Bapak si Gula-Gula. Kebetulan beliau dan isteri berada di KL semalam, atas beberapa kesibukan. Thanks!



Menyambung tugasan di hari ke 4 Karnival, tapi merupakan, my last day.




Betul, berdua juga lebih baik. Memang kali ini berdua. Lauk sama, selera memang hampir sama. Sama-sama memerlukan sokongan dan kritikan. Kerana sama-sama juga tahu, semua itu untuk kebaikan bersama-sama. Walaupun dalam setengah keadaan, fikiran tidak sehala bersama dan bumbung rumah juga tidak akan pernah sama warnanya.

Terimakasih terpaling banyak?

Diri sendiri laaaa.... dan seluruh isi rumah.



~...HISYAM tiada di sini. SERI BULAN juga tiada di Teratak Nyatuh...~










11 comments:

  1. semalam pg jugak mph tue..
    tapi cam tak happening sgt...
    hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnya kak..
    sama2 kasih jugak!!
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    HARI AHAD NI JAGA BOOTH KAT BBB

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti Kak Azie... sedap nampak nasi lemak tu.

    Kami kat sini berkurung je ler.. sebab musim angin kuat, nak keluar takut ada pulak yang terselak nanti...:)

    ReplyDelete
  5. plan nak pergi tetapi tiba2 Pak Tuan ajak pi beli kasut kat SOGO, daya tarikan kat sogo terlalu menggoda so terbatallah hasrat nak menjengah pesta buku....:(

    ReplyDelete
  6. kak...
    g mana tuhhh...
    heheheheh

    berdua lebih baik ye...????
    kl sy ni berdua, kang jadik ber3 kang...addehhhh

    ReplyDelete
  7. ikut kn ati nk pergi tp apa kn daya...sy kena alergi..

    sori baru sempat nk menjengah!

    ReplyDelete
  8. xtau akak ada disana kalo x leh kt jumpa... sy kat the gardens jer

    ReplyDelete
  9. CA pun baru reda .... baru boleh bw

    ReplyDelete
  10. dah seminggu saya berangan nak mkn nasi lemak mcm dalam gambo tuh. tapi tak gi beli sebab konon tgh diet. tapi teringin.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails