Friday, December 9, 2011

MPH Karnival 2011: Aku teruja nampak foodcourt...

Assalamualaikum
Khamis malam JumAAt
08-12-2011


Dah jadi habit, bila nak mulakan sesuatu pasti buat plan sendiri.

Lalu tadi lepas kerja (tu pun lewat sejam, sebab kerja banyak minggu ni), aku pergi survey tempat berlangsung Karnival MPH, di MidValley.


MidValley Exhibition Centre (MVEC), di Tingkat 3, sama aras dengan cinema.
(aku nampak foodcourt!)



Booth CESB di dalam HALL 1, laluan sebelah kiri.

Walaupun cuma berlangsung selama 5 hari 8–12 Dis, tapi dengar khabar, sewa each booth agak mahal (berbanding di PWTC dulu).



Tadi masa sampai, novel Nyanyian Tanjung Sepi hanya tinggal 5 naskhah. Aku berjaya jual 2 buah, 2 buah novel Bukan Puteri Lindungan Bulan, 2,3 novel lain dan beberapa naskhah Gila-Gila. Ok la. Warm up! Tugasan rasmi bermula esok.

Bila dah tahu lokasi dan survey keadaan, esok pagi tak kalut mencari.

Ada blogger sudah email, mahu mengirim dibelikan 3 novel idaman. InsyaAllah, time break, AA cuba carikan yaaa...


*****

Selingan:

Yesss! Kawan yang seorang ini sudah kembali ke tanah air. Thanks atas sokongan!



~...bukan hati tidak prihatin, bukan hati tidak mengambil tahu tetapi setiap kali SERI BULAN mengeluh sakit demam tak kebah, HISYAM takut hendak menjadi hidung memang tak berapa mancung, kerana seluruh warga Teratuk Natuh kecoh macam hendak menyambut cucu pertama...






13 comments:

  1. kak AA, update kerap tau.. ayu nak tempah beberapa buku.. ahaksss....

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    LIGAT NAMPAKNYA, AA NI ! JANGAN LUPA REHATKAN BADAN

    ReplyDelete
  3. AYU:
    InsyaAllah, kalu terdaya.



    LF:
    Dato’, ligat di hati saja ni. Semangat jer lebih. Badan harap saja besar, tak ler kuat mana pun. hehehehe

    ReplyDelete
  4. Dato’ LF:
    Poster gathering 18 Dis, macam kat sebelah kanan tu, ok tak?

    Kalu ok, saya nak print minggu depan, laminate sekali.

    ReplyDelete
  5. iyerrr, kakak syg...mmg comey header tuh... hahahah

    ReplyDelete
  6. bila dah bz kat kedai ni, mmg susah nak gi ke Midvalley tu..

    ReplyDelete
  7. AKUZLE:
    Comel tang warna, kan?



    YAN:
    Sekarang musim cuti sekolah, ramai parents nak beli uniform baru. U mesti sibuk. I faham.
    Moga bisnes sukses!

    ReplyDelete
  8. Kalau sempat ingin nak jengah karnival buku tu. Sempena Krismas ni mungkin ada penerbit yang diskaunnya hebat. Ingin cari buku2 fotografi.

    Seronoknya AA sama membantu bagi menjayakan pertemuan bloggers di rumah Dato' LF. Sayangnya, masa tu kat Kedah, dlm rombongan menunangkan anak sdra. Semoga pertemuan sukses!

    ReplyDelete
  9. azie...i dah dpt sms dari mph psl hal ni..ada rezeki jumpa esok..hopefuly ada novel budak2..

    eh food court yg sebelah borders tu ke?i dah terbayang bayang dah ni..:)

    ReplyDelete
  10. sentuhan kasih??? macam x penah ada je... lusa sy cek stok, ada dlm koleksi ke tidak....



    bukan puteri lindungan bulan satu novel y x ingin sy ulang baca. terlalu emosi, letih rasanya... mungkin masa membaca dulu tekanan emosi sy tinggi, ditambah dgn cerita tu, hampir x berdaya nak bergerak jadinya


    selamat bertugas!

    ReplyDelete
  11. habis kerja pukul 12 nanti nak pi cari kak azielah...:)

    ReplyDelete
  12. Azieeeee...
    thanks bgtahu maklumat ni...aduhhh ni yg teruja sgt ni...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails