Thursday, December 29, 2011

Dating Santai bersama Tart Nenas_06: AZEEDA MaWaDdah & SYA...

Assalamualaikum
Khamis malam JumAAt
29-12-2011



Cerita dating ni dah lama. Minggu lepas punya.

Dating dengan blogger AZEEDA. Urusan Tart Nenas.

Lokasi mudah untuk kedua belah pihak, BTS ERL port. Masing-masing gerak lepas waktu kerja.

Sebelum balik, snap dia. Terimakasih!


Kemudian ada juga urusan dengan SYA Kasih Ibu tapi dia tak sempat datang. Kirim adik ipar lelaki dia datang dating dengan aku. Heheheh apapun urusan berjalan lancar tanpa kelip-kelip mata atau tukar-tukar alamat. Haahahaha!

Cuma rasa simpati dan sedih bila AYU Citarasa Rinduan di Kulai, terlepas peluang di saat ini untuk Tart Nenas. Dah takdir. Tak mengapa sayang... pasti ada rezeki di lain kali.


Tayang-tayang:

Lunch macam lepas geram sebab kerja banyak!



~...HISYAM sudah berani bercerita tentang ulam raja, tentang kerdas sejak pulang dari memburu di hutan dara, tetapi bila ditanya mana rotan, mana manau dia keliru melilau sehingga SERI BULAN panik dia mungkin tergoda anak dara bunian...~









6 comments:

  1. akak!!!! nanti saya pos tat tu. saya taruk dalam kotak. saya balut elok2. wuwuwu...bersalahnye saya!!!

    ReplyDelete
  2. GB:
    Kak Azie tak sebut nama, dia mengaku kat sini plakkkk.. uish
    Jangan begitu sayangggg..
    Bukan salah awak pun.
    Benda nak jadi bukan kita boleh kawal.

    Cool beb!

    ReplyDelete
  3. Oh... nak kena babab anak gadis kakcik tu, ya? Mentang2 teruja nak jumpa 'orang sana', sampai tart pun dia lupa!

    ReplyDelete
  4. KAKCIK:
    Jangan la marah diaaa... nanti dia majuk, dah tak comey!

    ReplyDelete
  5. :D
    nnti kite date lagi & lama skit ye kak ye...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails