Sunday, January 8, 2012

Letih...

Assalamualaikum
Ahad
08-01-2012



Baru balik.

Letih...!



Cerita lanjut nanti saja.

*Situasi sekarang: Nak goreng cempedak!



~...setiap senja bagai melihat halimunan malam, terlayang angan-angan merenung bebayang HISYAM yang pulang-balik di laman Teratak Nyatuh, lalu bila Mak Utih menegur Maghrib sudah penghujung, SERI BULAN tersedar beduk sudah lama berakhir...~







15 comments:

  1. berpanas di tapak pembinaan...tapi akak dah ala2 ditepian pantai pulak dengan topi glam nye hihihi

    ReplyDelete
  2. Masa bukak belog Azie ni...baru je selesai mengadap sepiring cempedak...nice

    ReplyDelete
  3. melawat tapak projek rumah baru ke kak? hehehehe..cantik topi!

    ReplyDelete
  4. wahhhhh ..... tangkap projek mega ka...

    ReplyDelete
  5. ANN:
    Dah itu jer topi yang ada. Beli mengejut. Tak sempat nak fikir asal boleh tutup kepala. Tak tahan panas sekarang nih.



    FARID:
    Kami dapat sebesen! hehehe



    DADDY ZIYYAD:
    Tapak rumah baru. Ya, tapi rumah orang lain.

    ReplyDelete
  6. CHIK ATT:
    Mega tak mega... kecik tak kecik. Alhamdulillah.



    DATO’ LF:
    Saya bimbang tak muat Dato’. hehehehe

    ReplyDelete
  7. kak azie ke bawak dinasour kat belakang tuu..huhuhu...dulu2kan anak saya masa kecik2 panggil dinasaur yg belakang akak tuu...


    mana goreng cempedaknya..buah cempedak kegemaranku iteww...sedapnya...mcm dah terbau2 keharuman goreng cempedak tuu...

    ReplyDelete
  8. adakah lokasi y sama dengan entry sebelum ini?
    lokasi perumahan baru?

    ReplyDelete
  9. sama lah akak....saya pun letih dan siap ambik cuti hari ni. tambahan pula Muaz pun dah demam tuh.... kuat sangat berendam air kolam

    ReplyDelete
  10. AIN NORAINI:
    Ohh dinasor ya?
    Tak. Ahad semua pekerja tapak bercuti. Kami saja yang tak cuti.



    AYU:
    Lokasi tanah lot banglo itu Ayu. PERSADA Heights.



    EELOBOR:
    Kalu berendam air kolam di musim panas, tak elok untuk kanak-kanak sekecil Muaz. Sebab air tu sebenarnya panas dan serap ke badan dia.

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhhhhhhhhhhh.......harum bau gorng cempedak kan kak

    ReplyDelete
  12. Kalau boleh site visit pakai topi macam tu bahagia betul, biasanya bila site visit org pakai topi putih/kuning yg keras tu dengan safety shoes!

    ReplyDelete
  13. sedapnya bau cempadak goreng...

    ReplyDelete
  14. PN SUSU:
    Bau di bawa merata-rata kan?



    JUNAINA:
    Memang hajat nakkan topi macam tuh, tapi tak dapat dapat.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails