Friday, January 20, 2012

Mood di atas pagar, silap rentap pasti tersentap...!

Assalamualaikum
JumAAt
20-01-2012


Maaf. Sori Berlori. Entri sebelum tak terbalas. Blog walking pun tak terjalan.

Mood merudum.

Emosi atas pagar. Silap sikit boleh sentap. Tapi makan ok plak, sebab tadi masak Tomyam. IKA dah balik malam tadi, bercuti CNY.

Aku tak cuti pun. Esok still ada sekerat hari lagi. Means cuti cuma 3 hari setengah. Ok la tu.

Rasa macam nak pegi swimming atau tengok wayang cuti nanti. Ntah.


Tayang-tayang lunch tadi:

*pic snap sendiri, tak cilok orang punya

Menu asal Nasi Goreng Pattaya, tapi tukar Kueyteow ada Kerang. Sedap, cuma togeh banyak sangat! Tak gemor larrr...

*menjawab seorang yang email beberapa hari lalu: “kenapa dah jarang menulis pasal keluarga dan anak-anak di blog”
Jawapan aku: Malu dan serik. Nothing special.





~...HISYAM bakal berpergian lagi, meninggalkan laman Teratak Nyatuh dengan penuh yakin bahawa SERI BULAN pasti setia menanti di pinggir tangga...~








14 comments:

  1. sabar ya..kita pun kalau tensi makan ok jeh...hehehe..adik beradik elizabeth taylor kot..hahaha

    ReplyDelete
  2. yuppp... kalau tension org ada x selera tp akak lg selera, semua nak dimakan sebab geraammmm...

    ReplyDelete
  3. saya kalau bab makan mmg tak tolak punya...

    ReplyDelete
  4. Mmg ramai orang memilih mkn utk melepaskn tekanan. :)

    ReplyDelete
  5. Salam k.azieazah,
    Takde mood, sy pun tgh xde mood ni..hehee... sedapnye keaw tiau goreng tu... mmmmm....kat sini xjumpe lg :(

    ReplyDelete
  6. salam baru balik cuti ni..tak dapat komen lah...ada juga buka fb.. tenguk member member punya blog...add saya kalau belum...

    ReplyDelete
  7. sedapnya....mood biasalah silih berganti....tarik nafas dlm2 hembus perlahan2.....

    ReplyDelete
  8. Salam akak....

    agaknya akak kena manfaatkan cuti 3 hari ni bersama anak2 dan buang semua mood yang tak elok pegi main jauh2

    ReplyDelete
  9. saya suka toge banyak!

    eh jap, akak terer swimming rupanya? saya kagum.

    saya tak reti. ngeeee~

    ReplyDelete
  10. nak ikottttt g swimming.... kelas pun dah lama monteng...... ntah bila blh master agaknya...


    take care kak!

    ReplyDelete
  11. Salam Azie..
    Hidup kita tak boleh lari dari masaalah. Tanpanya bukan hidup namanya.

    Selamat berhujung minggu ye..

    ReplyDelete
  12. Salam kak Azie,
    akak ni mmg blogger tegar kan. Tengok pada entry bersusun. Cayalah!

    selamat bercuti ye. ceria2 sokmo. jgn atas pagar selalu yea... hehe...

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails