Thursday, January 12, 2012

Anda dan Hindustan di SINARfm...

Assalamualaikum
Khamis
12-01-2012


SINARfm, topik: Anda dan Hindustan.


Hahahaha! aku ingat takdak orang perasan!

BOBBY dan kenangan!

Dan betul, memang aku tunggu filem Dulhania semalam hanya sampai part bertunang saja. Sebab nakkan lagu tu jerrr..

Pastu sambung tengok Titanic di Citra, sampai kul 2 pagi!



~...setiap kesempatan yang ada samaada di simpang jalan, atau bersama ke baruh melihat orang bermain layang-layang, atau ketika bertembung di lorong surau, HISYAM sering merenung dengan kening berkerut bagai bercakap sesuatu bila bertembung SERI BULAN, yang segera dimaklumi sebagai bicara tanpa kata tapi isihatinya tetap sama: “Kuch Kuch Hota Hai!”...~








23 comments:

  1. Tang atas tu tak paham...kita kul 12.oo dah terbontang...tak kuasa melayan hindustan malam2.

    ReplyDelete
  2. masih teringat fenomena bollywood pada akhir 90-an dan di awal tahun 2000 dulu2..... kelakar sihhhhh

    ReplyDelete
  3. salam.. samalah kita pagi ni sepanjang jalan lagu hindustan...sinar fm buat ribut

    ReplyDelete
  4. Kenangan pertama kali tengok wayang cite Hindustan "Baadshah" lakonan SRK..paksa EE untuk teman kan...acu layan tengok dia layan tido...hahahahaa

    ReplyDelete
  5. kak azie,
    dalam keta tadi saya layan kuch kuch hota hai.. best sangattt...

    saya hantu hindustan gak dulu... ada dulhania ke malam tadi.. huhu, misss.. citer tu layan banyak kali pun tak bosan bosan.. tang lagu la..

    ReplyDelete
  6. Pssstt...macammana nak tukar tarikh kat atas tu...entry ari ni tapi tarikhnya semalam.

    ReplyDelete
  7. Akak call ker? Pukul berapa? Arghhhh ruginyer tak dapat dengar suara akak kat radio Sinar :( Akak cerita hapa :)

    ReplyDelete
  8. akak..sy tunggu gak kajol n shah rukh...tp bile start..sy tdo..hehehh..

    ReplyDelete
  9. saya pun kemaruk nak tengok Dilwale semalam, padahal dvd pun ada kat umah... pelik betul penangan hindi ni

    ReplyDelete
  10. alamak, rugi dengaq sikit ja tadi..hahahah

    ReplyDelete
  11. Penagan cerita HINDUSTAN. Wahhh...Kak Azie terkenang dolu2 ek...berchenta sampil lari guling2 keliling pokok.

    ReplyDelete
  12. sama la cam saya pun, memula tgk citer hindustan tu, mmg best walau dah berkali tgk, tapi anak2 nak tgk titanic lak

    ReplyDelete
  13. Haah? dah terlepas citer ni dahh...frust nya.

    ReplyDelete
  14. rajinnya buat call.. he..he.. saya tgk citer tu separuh aje smlm sbb mata dah tak boleh bukak..

    ReplyDelete
  15. Mak aih! Rajinnya menunggu! Sy suka Dilwale tu kak tp sy tak tahan ngantuk sbb arini kojo!

    ReplyDelete
  16. DATO’ LF:
    Sekali sekala berjaga tak mengantuk lagi. Kalu kerap sangat, sah tewas!



    FARID:
    I call radio Sinar, bercakap pada kenangan bersama filem Hindustan.



    EELOBOR:
    Memang kelakar pun. Dulu, kalu jual jer baju2 ala Hindustan, sah laku!

    ReplyDelete
  17. PANGLIMA MUDA:
    Saya dengar kat rumah jer sebelum kuar pi keja. Saya naik motor, 5 min. Tak sempat nak dengar dah sampai.



    ACU:
    Baadshah tu pun top juga. Ada Ashwariya Rai kalu tak silap.



    ANAA:
    Kak Azie ada CT Shah Rukh banyak, tapi ntah mana terhumban!

    ReplyDelete
  18. FARID:
    U buat entri macam biasa, publish dulu. Pastu edit, ubah tarikh dan waktu. Yang tarikh di atas tu I taip sendiri, bukan automatic.



    ACIK MLMW:
    Kak Azie call, penerbit ambik nombor. Kendian depa call semula.



    CIK CERIA:
    Citer start kul 10, awak dah tido? Awal nyerrrrr.... hmmm?

    ReplyDelete
  19. DINA:
    Tak pelik DINA. Ramai lagi orang pun serupa kita. hehehe



    CIKINTO:
    hahahaha



    JUNAINA:
    Kak Azie terkenang masa kali pertama kami tengok wayang, filem Bobby. Ayah sewa keta pi ramai-ramai.

    ReplyDelete
  20. MAMASYAZA:
    Kami pun sama. Bila iklan or part tak berapa best je, tune Titanic!



    DADDY ZIYYAD:
    Senang jer dapat line. Terus dapat. Penberbit amik nombor pastu depa yang call kita.


    KAK HANI:
    Kena ler cari CD nya. Filem Dulhania ni memang mengasyikkan.

    ReplyDelete
  21. HANIS AZLA:
    Kak Azie gagahkan juga tu menahan wpun ada gak terlelap terlelap. hehehe



    POK AMAI-AMAI:
    Dah lama tak tengok filem ni, tu yang gagah juga menunggu.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails