Sunday, January 29, 2012

Tart Nenas: Bertandang ke rumah blogger...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Ahad petang
29-01-2012



Petang tadi bertandang ke rumah blogger AUNTIE MARINA MONROE @ Kak Nani. Urusan sebenar adalah menghantar Tart Nenas yang diorder.

Sambil tu bertandang dan bersembang. Walaupun tak lama, sebab ujan rintik-rintik harus segera beredar.

Tak pernah lagi aku minum guna cawan “kopitiam” ni kat rumah orang, kecuali kat kedai minum or kopitiam lah...


Terimakasih banyak Auntie MARINA, atas kesudian. Tak sempat nak bermesra-mesra dengan si Lulu yang gebu! hehehehe



~...HISYAM rupanya sedang menjeruk rasa seolah menunggu Pala menjadi Halwa, sedang SERI BULAN memendam jiwa seolah menanti Telur Masin menjadi Telur Pindang...!~







19 comments:

  1. seronoknya kalau dpt kenal2 kwn2 maya kt luar...

    ReplyDelete
  2. Sedap tart nenas tu kak azie...nnt kalau jumpe akak nk lagi laa...dah teringat2 la pulak ni...

    Guna cawan tu mesti sedap jer minum airnye tu kannnn...

    ReplyDelete
  3. boleh hantar kat rumah I? 4 paket kuih tat. :)

    ReplyDelete
  4. de delivery service ke kak..?? kne extra charge..? hihi..

    ReplyDelete
  5. Salam,

    hehehehe laju nye update, Terima Kasih Azie bersusah payah ngantau umah auntie.
    Memang sedap tart nenas yang banyak inti tuh, puas makan.
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. AYU NAK KATA.......
    kita serupa, hari ini dpat berpeluang bertemu blogger...

    aduh!!!!!! byknya persamaan antara kita..

    muahhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  7. isshhh jeles sangat kak azie jumpa aunty...

    ReplyDelete
  8. SURI SOLEHAH:
    Bergantung pada tujuan juga. Ada ketika, lebih baik jadi kawan maya sahaja.



    AIN NORAINI:
    Air tu dah tentu tentu la sedap. Tapi tengok set cawannya, terperanjat gak tadi.

    ReplyDelete
  9. FAATIP:
    Besar hati I jika dapat hantar ke rumah U. Tapi I tak berapa galakkan hantar guna poslaju. Selalunya, rupa jadi tidak seindah lagi.
    Jika berhajat, email me or inbox my FB.



    CIKGU MIZI:
    Jika masih dalam area Pandan, takde kos delivery, jika luar takleh elak tetap ada...:)

    ReplyDelete
  10. MARINA MONROE:
    Dah takda cerita lain nak stori, tentulah pertemuan menjadi cerita best petang ini.Thanks AUNTIE



    AYU:
    Wahhhh... dia pun dapat jumpa blogger juga ya! Tahniah...



    KASIH IBU:
    Jangan la jeles. Next gathering insyaAllah, akan dapat jumpa lagi.

    ReplyDelete
  11. cawan klasik + antik tu....susah nk dpt skrg....

    ReplyDelete
  12. Mama pun nak guna cawan kpoitiam mama tulah!

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.
    Tat Nanas penyambung silaturrahim.
    Semoga terus suksess.

    TQ

    ReplyDelete
  14. Mesti anty ni peminat antik...i likeee...

    ReplyDelete
  15. Sallam Azie,

    Murah rezki Azie,
    Tart semakin banyak mendapat tempahan..
    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  16. haah selalu tengok kat kopitiam je.

    ReplyDelete
  17. NZA:
    Tu la. Memang tak dapat la kat rumah rumah.




    MAMA JU:
    Elok tu Mama. Pasni saya datang minum kat umah Mama yaaa...:)




    ADMIN P@P:
    Cikgu, saya sendiri pun tak sangka sebegitu. Alhamdulillah.



    SANIAH:
    Nampaknya begitulah.

    ReplyDelete
  18. LIPISLADY:
    Alhamdulillah. Nampaknya begitulah. Semakin ramai yang minat nampaknya.



    KAK SAM:
    Haa kan? Selalu kat Kopitiam jer. Mana sangka kat rumah Auntie ni pun boleh ada plak.

    ReplyDelete

Salam.
Terimakasih sudi mengomen dan mengomel.... :) *Bila saya tak sempat reply, jangan marah ehhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails